Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde yeni karara herkes sevinecek!

Teşkilat dizisinde yeni karara herkes sevinecek!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Teşkilat, pazar akşamları iyi reytingler alarak birincilikler elde etmeye devam ediyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin öne çıktığı dizinin hikayesinde önemli bir gelişme var… İlk sezonun en çok konuşulan isimlerinden olan Mete Başkan karakteri geri dönüyor… Mesut Akusta’nın yeni kararı tüm izleyicileri sevindirecek.

İkinci sezon öncesinde beyin kanaması geçiren ve hastanede tedavi edildikten sonra dinlenen Mesut Akusta, yeniden setlere döneceğini geçtiğimiz ay açıklamıştı. Oyuncunun sağlık durumu sete çıkmaya uygun olunca, Mete Başkan karakteri ekibe geri döndü. İkinci sezonda ilk bölümleri kaçıran Mesut Akusta, bu Pazar gününden itibaren yeniden Teşkilat ekibi ile bir arada olacak.

Mete Başkan’ın Dönüşü Tüm Dengeleri Değiştirecek! TRT 1 ekranında izlenme rekorları kıran ve Pazar akşamlarına damgasını vuran ‘Teşkilat’, bu haftaki bölümüyle çok konuşulacak. Dizinin pazar akşamı yayınlanacak on dokuzuncu bölümünde efsanevi karakter Mete Başkan (Mesut Akusta) geri dönüyor.

‘Teşkilat’ın ilk sezonuna damgasını vuran karakterlerden, usta oyuncu Mesut Akusta’nın canlandırdığı Mete Başkan karakterinin dönüşü tüm dengeleri değiştirecek. Mete Başkan, yurtdışındaki araştırmalarını tamamlayıp Milli İstihbarat Başkanlığı Özel Operasyonlardan Sorumlu Müsteşar göreviyle Ankara’ya dönecek.

Mete Başkan’ın dönüşü ‘Teşkilat’ izleyicileri tarafından sevinçle karşılanırken, sosyal medyada “Efsane geri döndü” mesajları paylaşıldı.

‘Teşkilat’ın merakla beklenen yeni bölümü 24 Ekim Pazar akşamı TRT 1 ekranında.