Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinde Zehra karakteri Deniz Baysal için çok özel!

Teşkilat dizisinde Zehra karakteri Deniz Baysal için çok özel!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Deniz Baysal, Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki güçlü performansı ile geniş kitleler tarafından tanındı. Ardından Söz dizisinde yer alan oyuncu tecrübesini artırdı. Aksiyon rollerinde çok iyi olabileceğin Söz ile kanıtlayan Deniz Baysal bir süre dizilere ara verdikten sonra Teşkilat ile yeniden hayranlarının karşısına geçti.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki partneri Çağlar Ertuğrul ile yeni dizide de başrolde yer alan oyuncu, Zehra karakterini canlandırıyor. İkinci sezonu devam eden dizi, çok başarılı oldu ve izleyicilerden yoğun ilgi görüyor. İstihbarat ajanı rolünü canlandıran Deniz Baysal, güçlü bir kadın rolü olduğu için Zehra’nın kendi kariyerinde ayrı bir yerinin olduğunu söyledi.

Gençlere rol model olduğu şeklindeki değerlendirmelerle gururlanan Deniz Baysal, şöyle konuştu: “Zehra gibi güçlü, korkusuz, cesur bir kadını oynamak benim için çok keyifli ve gurur verici. Günümüz dünyasında bu tür karakterleri daha çok görmek beni mutlu ediyor. Rol model oluyorsak ne mutlu bize çünkü uzun zaman kadınları zayıf gösteren işler ağırlıktaydı. Bu sebeple Zehra karakteri benim için çok özel. Umarım dizi sektöründe günden güne güçlü kadın karakterlerin sayısı artar.”

Teşkilat dizisinde Zehra karakteri Deniz Baysal için çok özel! 7

Pazar akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisi geçen hafta Yargı’ya AB ve ABC1 kategorilerinde birinciliği kaptırdı. Başladığı günden bu yana zirvede yer alan bir dizi için bu durum pek de kabule edilebilir değil. Teşkilat, yeni bölümlerinde yeniden zirveyi hedefliyor. Deniz Baysal da başarılı performansı ile bu hedef ulaşmada önemli bir katkı sunuyor.

Oyuncu özellikle geçtiğimiz hafta Zehra karakterinin esir düştüğü ve düşmanlarla büyük bir mücadele içinde olduğu sahnelerde sergilediği başarılı performans ile sosyal medyada hayranlarından büyük bir takdir topladı.