Ana sayfa Dizi Fragmanları Final kararı alınan Fox TV dizisinde sarsıcı bir son!

Final kararı alınan Fox TV dizisinde sarsıcı bir son!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanmakta olan Yalancılar ve Mumları dizisi son kez ekrana geliyor… 31 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan final bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor?

Geçtiğimiz hafta düşük gelen reytingler sonrasında Fox TV yönetimi yeni dizi için final kararı aldı. BBC formatı Mistresses’tan uyarlanan Yalancılar ve Mumları çok iddialı bir başlangıç yaptı. Dizinin hikayesine yönelik eleştiriler vardı ve izleyiciler senaryonun yetersiz kaldığı yorumları yaptı.

Ceren Moray, Elçin Sangu, Feyyaz Duman, İsmail Demirci, Şafak Pekdemir gibi oyuncuların bir arada olması dizi izleyicilerini ilk başlarda çok heyecanlandırmıştı. Ancak hikayenin izleyiciye cazip gelmemesi sonucunda düşük gelen reytingler bir yapımı daha finale sürükledi.

Yalancılar ve Mumları dizisinin final bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Tüm yalanlar ortaya çıkıyor! Engin’in planı Elif, Yakup ve Sumru’nun hayatlarını büyük tehlikeye atar. Elif’in, can yoldaşları Ceyda, Meliha ve Şebnem’den başka güveneceği kimse kalmaz.

Kendi hayatlarında ne olursa olsun her zaman birbirlerini kollamış olan Elif, Ceyda, Meliha ve Şebnem, şimdi en sevdikleri insanları koruyabilmek için birini öldürmeyi göze alabilecekler midir? Engin’in bütün planlarına göz yummuş olan Şerife ise daha ne kadar sessiz kalabilecektir?