Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisindeki üzücü ayrılık ekibi derinden etkiledi!

Teşkilat dizisindeki üzücü ayrılık ekibi derinden etkiledi!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’, 25 Aralık Pazar akşamı elli dokuzuncu bölümüyle ekrana geldi. Atılay Uluışık’ın canlandırdığı Sermet’in vurulması ekibi derinden etkiledi… Artık Sermet karakteri dizide olmayacak.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan elli dokuzuncu bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar: Ekibin başarılı operasyonu sonucunda terör kampının işlevsiz hale getirilmesi Hartley’in iyice gözünü karartmasına sebep oldu. Planı sekteye uğrayan Hartley karşı hamle yapmak için Francisle birlikte hemen harekete geçti.

Kamptan elde edilen verilerle ekip hemen işe koyuldu. Bu kampta eğitim almış bazı kişilerin kod adlarına ulaşıldı. Bu kişiler deşifre edilip nerede oldukları tespit edilirken Seyyar kod adlı teröristin İstanbul’da olduğu bilgisi edinildi.

Francis, Seyyar üzerinden yeni bir eylem hazırlığına girişirken ekip de adım adım operasyona başladı.

Zehra yaşananlardan dolayı hala kendisini suçlarken en büyük destekçisi Ömer oldu. Annesi Sacide’yle birlikte Zehra ve kızına evinin kapılarını açtı.

Hasan Atmaca içinse çember giderek daralmaya başladı. Ömer’in tepkisi Efkar’ın Hasan Atmaca konusunda yeni bir adım atmasına sebep oldu.

Francis, Seyyar’ın Teşkilat tarafından deşifre olduğunu öğrenince kendi elemanından kurtulmak isterken Sermet’in vurulmasına sebep oldu.

Ekip Sermet’in acısıyla derinden sarsılırken bir yandan da durdurulması gereken bir eylem vardı. Tesadüfen aynı yerde olan Celine, bir anda Ömer’in gerçek kimliğini öğrendi. Ancak çıkan çatışma sırasında Celine de vuruldu.

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de…