Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisine bomba düştü! Çok büyük bir değişim var!

Teşkilat dizisine bomba düştü! Çok büyük bir değişim var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon dizi dünyasına çok iddialı bir şekilde gelen TRT 1 dizisi Teşkilat’ta çok önemli bir değişim var. Yeni sezonda ekipte çok büyük bir değişiklik olacak.

Televizyon dizileri arasında geçtiğimiz kış sezonunda en iyi başlangıcı yapan ve izleyicilerini de ilk bölümden itibaren kendisin bağımlı kalan Teşkilat hiç kuşkusuz ekranın en başarılı dizilerinden

Çağlar Ertuğrul’un yanı sıra Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya ve Tuncer Salman gibi isimlerin rol aldığı dizi Milli İstihbarat Teşkilatı destekli aksiyon dolu sahneleriyle izleyicilerin milliyetçilik duygularına sesleniyor.

Tim&B imzalı dizisi geçtiğimiz sezon çok başarılı gitti, reytingleri silip süpürdü. Tam sezon finali yayınlandığında ortaya büyük bir söylenti atıldı. Bu söylentiye göre kendisine verilen sözler gerçekleştirilmeyince başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul diziden ayrılmaya karar vermişti.

Teşkilat dizisine bomba düştü! Çok büyük bir değişim var! 7

Bu kriz yaklaşık bir gün sürdü. Ancak gecenin bir yarısı Çağlar Ertuğrul sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla diziden ayrılmadığını açıkladı. İzleyicilerin de yüreğine su serpildi.

Ancak şimdi başka bir sıcak olay var Teşkilat dizisi kadrosunda. TV100’de yayınlanan habere göre dizinin Ketche lakaplı yönetmeni Hakan Kırvavaç projeden ayrıldı. Habere göre yeni bölümleri Son Yaz dizisini çeken Burak Arlıer ile Burak Müjdeci yönetecek.

Bu arada dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklenecek. Diziye son olarak, Payitaht İstanbul’da rol alan Hakan Boyav dahil olmuştu. Kadroya eklenecek yeni isimler önümüzdeki günlerde açıklanacak.