Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası izleyicilerine kötü haber!

Kalp Yarası izleyicilerine kötü haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süreç Film tarafından çekilen ve sektörün duayen isimlerinden Tomris Giritlioğlu’nun eserinden uyarlanan Kalp Yarası dizisi ATV ekranlarında fırtına estirmeye devam ediyor. Ancak pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşan yeni diziden kötü bir haber var.

Buna göre başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı dizinin önümüzdeki hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. Onun yerine eski bölümlerden görüntülerin olduğu kolaj bölüm gösterilecek.

Senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu Kalp Yarası, pazartesi akşamı üçüncü bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı.

Kalp Yarası izleyicilerine kötü haber! 7

Dizinin üçüncü bölümü aldığı reytinglerle Tüm Kişiler kategorisinde zirveye yerleşti. Kalp Yarası’nın yeni bölümü, tüm kişiler kategorisinde günün en iyi reytinglerini alarak birinci oldu. Dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde de ikinci sırada yer alması önemli bir başarıydı.

Kalp Yarası’nın hayranları büyük bir heyecanla 19 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanacak dördüncü bölümü bekliyordu ancak bayram tatili sebebiyle o akşam yeni bölümün gösterilmeyeceği öğrenildi. Dizinin üçüncü bölümünde şunlar olmuştu:

Ferit, Ayşe’yi hastaneye götürmek isterken karşısında Yaman’ı bulur. Yaman eğer hastaneye giderlerse adli işlem yapılacağı ve Hande’nin başının belaya gireceğini söyler ancak Ferit’i durdurmayı başaramadı. Yaşananlara tanık olan Bahtiyar ise Adnan’a haber verdi.

Yaman, Hande’yi yalnız bırakmazken, Ayşe’nin durumunu öğrenmek isteyen Hande büyük bir korkuyla hastaneye gitti ancak polisler tarafından gözaltına alındı. Hüseyin’in öfkesini Adnan’a kusması pahalıya mal oldu. Hande’yi ihbar eden Adnan oldu. Polislerin Hande’yi ifadesini almak üzere karakola götürmesi ile ortalık iyice karıştı.