Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisine Kuruluş Osman’dan ayrılan, bir dönem de Savaşçı’nın kötü adamı geldi!

Teşkilat dizisine Kuruluş Osman’dan ayrılan, bir dönem de Savaşçı’nın kötü adamı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle pazar akşamından itibaren buluşmaya başlayan Teşkilat, büyük bir beğeni kazandı. İki haneli reytinglerle tüm kategorilerde adeta şov yaparak başlayan dizinin Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir yapım olması da tüm izleyicileri etkileyen bir başka detaydı.

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal’ı bir kez daha sette buluşturan Teşkilat’ta Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl bile önemli isimler buluştu. Diziye yeni bir transfer daha var. Bu isim Savaşçı dizisini izleyenlerin yakından tanıdığı birisi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Burak Sarımola, Teşkilat dizisinin kadrosuna katıldı. 1990’lardan itibaren dizi ve sinema filmlerinde yer almaya başlayan Sarımola, bugüne kadar birçok rolde kendisini gösterdi.

Teşkilat dizisine Kuruluş Osman'dan ayrılan, bir dönem de Savaşçı'nın kötü adamı geldi! 12

Savaşçı dizisinde 2017-2018 sezonunda yerini alan oyuncu, kötü adam Temo’ya hayat vermiş ve akıllarda kalmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir süre rol alan oyuncu, ardından Nöbet’te ekrana gelmiş ve son olarak da Kuruluş Osman dizisinde Andreas karakterine hayat vermişti. Başarılı oyuncunun Rainer karakteri ile katıldığı Teşkilat dizisine güç katması bekleniyor.

Teşkilat dizisine Kuruluş Osman'dan ayrılan, bir dönem de Savaşçı'nın kötü adamı geldi! 13