Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D dizi bombasını patlattı, Camdaki Kız görücüye çıktı, bir ilk yaşanıyor!

Kanal D dizi bombasını patlattı, Camdaki Kız görücüye çıktı, bir ilk yaşanıyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği iddialı projesi Camdaki Kız’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Sosyal medyada da büyük ilgi gören teaser, diziyi merakla bekleyen izleyiciyi heyecanlandırdı. Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı dizi hikayesi ile büyük dikkat çekecek.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisinin ilk tanıtımının çekimleri Taksim İstiklal Caddesi’nde gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde çekimlerden görüntüler sosyal medyaya yansımıştı. Dizi hayranları ekibin çalışmalarını görüntülemiş ve dizi hayranları da bir hayli meraklanmıştı. İşte Camdaki Kızı isimli yeni diziden ilk fragman:

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği Camdaki Kız, çok yakında Kanal D’de olacak.

Çekimleri devam eden dizi yayına başladığı zaman Türk  televizyonlarında bir ilk de gerçekleşmiş olacak. Bir yazara ait toplam 4 hikaye aynı anda farklı ekranlarda izleyicilerle buluşmuş olacak. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından veya yazılarından uyarlanan 3 dizi hali hazırda yayında bulunuyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi tv8’de yayınlanıyor ve yine Camdaki Kız kitabındaki bir hikayeden senaryolaştırıldı. Yine tv8’de Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda da yine aynı yazara ait. Salı akşamları TRT1’de ekrana gelen Masumlar Apartmanı da Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlandı.