Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi gündem belirliyor, fena kıskandırıyor!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi gündem belirliyor, fena kıskandırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çiftin özel yaşamı ve instagram paylaşımları da magakin basınının yakın kadrajında bulunuyor. Hande Erçel, hafta sonu tatili için ablası Gamze Erçel’le Bodrum’daydı. Abla-kardeş, arkadaş grubuyla kiraladıkları lüks gulet teknede magazin basını tarafından görüntülendi.

Erçel, Orak Adası’na demirledikleri tekneden denize girdi. Güzel oyuncunun objektiflere yansıyan görüntüleri magazin basınında, ‘Düzenli spor yapan Hande Erçel, siyah bikinisi, kusursuz fiziği ve güzelliğiyle kendine hayran bıraktı’ değerlendirmeleri ile yansıtıldı. İki ünlü ismin her adımı gündem oluyor. Birçok ünlü isim gündem olmak için çaba harcarken, çiftin böyle bir derdi yok. Çünkü adeta gündem onların peşini takip ediyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi gündem belirliyor, fena kıskandırıyor! 9

Kısa bir tatil yapan Hande Erçel, gazete sayfalarını, internet sitelerini ve sosyal medyayı bir anda kapladı. “Hande Erçel Kız kıza tekne tatilinde’ başlıkları da atıldı. Kerem Bürsin’in sosyal medyasında paylaştığı ve sevgilisini havaya kaldırdığı fotoğrafı da basında ‘Sevgilisinin ayağını yerden kesti’, ‘Gözde Aşıkların Keyifli Anları’ gibi başlıklarla haber oldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi gündem belirliyor, fena kıskandırıyor! 10

Hande Erçel’in Kansersiz Yaşam Derneği’nin iyi niyet elçisi olması da magazin gündeminde üst sıralarda yer almasını sağladı. Ünlü çift aynı zamanda ödül aldıkları ‘Golden Wings Ödül Töreni’ ile de gündemdeydi. Törende, Kerem Bürsin ve Hande Erçel, ‘Birbirinize şanslı geldiğinizi düşünüyor musunuz?’ sorusuna ‘Kesinlikle’ cevabını vererek de dikkatleri çekti. Bu törende erkek ve kadın kategorilerinde en iyi dizi oyuncusu seçilen ünlü ikilinin keyfi yerindeydi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi gündem belirliyor, fena kıskandırıyor! 11

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, 2020 -2021 yıllarının parlayan yıldızları. İki ünlü isim hem birliktelikleri, hem beraber rol aldıkları dizileri hem de farklı farklı projeleri ile sürekli gündemde.

Hayranları da ikiliyi birbirine çok yakıştırıyor. Biz de çiftin her anlamda birbirine şans getirdiğini düşünüyoruz.

Yurt dışında da tanınmakta olan ikili, dizilerinin yabancı ülkelerde yayınlanması ile hayran kitlelerini de artırıyor.