Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisine sonradan katılan Yunus Emre Yıldırımer işini benimsedi ve bir dilekte bulundu!

Teşkilat dizisine sonradan katılan Yunus Emre Yıldırımer işini benimsedi ve bir dilekte bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Yunus Emre Yıldırımer, TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Teşkilat isimli dizinin 3. sezonunda ekibe katıldı ve tecrübesini artırmaya devam ediyor. 1982 yılında Siir’te dünyaya gelen oyuncu, 2008 yılında başladığı kariyerined Fatih Harbiye dizisindeki Şinasi karakteri ile tanındı.

Ancak Yunus Emre Yıldırımer için kariyer çıkışı sağlayan proje 6 sezon boyunca kadrosunda yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi projesiydi. Bu dizideki Alparslan karakteri ile hem gönülleri kazanan hem de milyonlarca hayran kazanan oyuncu, sonrasında ise Adı Sevgi isimli diziyle kariyerine devam etti. Kısa süren bu yapımın ardından ise yeni sezonda Teşkilat dizisine katılan oyuncu, Korkut karakteri ile bir kez daha aksiyonu bol sahneler çekmeye başladı.

2 sezon boyunca TRT1 ekranında başarılı sonuçlar alan Teşkilat dizisi, 3. sezon başında hem Murat Yıldırım hem de Yunus Emre Yıldırımer’in katılımı ile bambaşka bir görüntüye kavuştu. Dizinin hikayesi ve tüm mekanları değişti, ayrıca yeni karakterler ile daha heyecanlı bir ortam oluştu.

Teşkilat dizisine sonradan katılan Yunus Emre Yıldırımer işini benimsedi ve bir dilekte bulundu! 7

Teşkilat dizisinde her şeyin iyi gittiğini belirten oyuncu, halinden memnun görünüyor. Yıldırımer, dizi hakkında şunları söyledi: “Teşkilat gayet güzel gidiyor. Her şey yolunda, inşallah uzun uzun devam eder.”

Reytinglerin iyi gitmesinden memnun olduğunu da anlatan oyuncu, dizinin uzun süreli olmasını istediklerini belirterek, Teşkilat’ı ne kadar çok benimsediğini de ortaya koymuş oldu.

Ayrıca bir kafe işletmecisi olarak da ticaret hayatında yer alıyor oyuncu, dizi setinden vakit buldukça 2020 yılında dünyaya gelen oğlu Doğu ile ilgilendiğini de sözlerine ekledi.