Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin reytingi şaşı baktırıyor, Kefaret idare eder!

Teşkilat dizisinin reytingi şaşı baktırıyor, Kefaret idare eder!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reytinglerde çok önemli durumlar yok. Çünkü TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi kimseye fırsat vermiyor… Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizi, aksiyon sahneleri ile milyonları ekran başına topluyor.

Teşkilat dizisinin Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir yapım olduğu gerçeği de ilginin hiç düşmemesine neden oluyor. İzleyicilerin güncel hayata dair bir ipucu yakalama çabası da her bölüm sürüyor… Zehra ve Serdar karakterlerinin iyice öne çıktıkları, sosyal medyada da çok konuştukları bir dönemden geçiyoruz. Teşkilat, hem reytingleri hem de sosyal medyada yarattığı rüzgar ile hedefine ulaştı.

Dün akşam 11. bölümü yayınlanan Teşkilat dizisinin reyting sonuçları da çok iyi geldi… Tüm kategorilerde zaten doğal birinci olan Teşkilat, sezonun en iyi reytinglerini almayı da sürdürüyor. Milyonları ekrana taşımak bir başarı ama asıl başarı her hafta bunu yapabiliyor olmak. Teşkilat da 11. bölümünde de yine geniş bir izleyici grubunu TRT1 ekranında tutmayı başardı. Teşkilat’ın 23 Mayıs Pazar günkü 12. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Pazar akşamının bir başka dizisi Kefaret de Fox TV ekranında kendi izleyicisini sıkı sıkı tutmaya devam ediyor. Reytingleri ortalama olsa da Kefaret’in idare eder bir durumu var. Hikayesi ile öne çıkan dizide Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un performansları da takdir edilecek türden…

Kefaret dizisi dün akşam yayınlanan 26. bölümü ile tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü 5. sırada tamamladı. AB’de ise dizinin reytinglerinin iyice düşmekte olduğunu ve sıralamada da 6. durumda bulunduğunu görüyoruz. İşte Kefaret dizisinin 23 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan 27. bölüm fragmanı: