Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumiyet ve Kağıt Ev dizileri için büyük bir sınav var!

Masumiyet ve Kağıt Ev dizileri için büyük bir sınav var!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Kağıt Ev dizisi ekranda yeterince ilgi görmeyen projeler arasında gösteriliyor. Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı dizi etkileyici bir hikayeye sahip olmasına rağmen, izleyiciler yeterince ilgi göstermedi.

İlk 4 bölümü reyting sorunları yaşadığı net olarak gözüken Kağıt Ev, Yasak Elma’nın olmadığı bir haftada bugün 5. yeni bölümü ile yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak? Kağıt Ev dizisinin 5.bölümünden yayınlanan detaylar ortaya çıktı. Dizinin 5. yeni bölümünün reyting sonuçları da çok önemli olacak. Dizi güçlü bir rakibi ekrandan gitmişken izleyiciyi kendisine çekebilecek mi? Ayrıca Fox TV’nin Masumiyet dizisini pazartesi günlerine aldığını da hatırlatalım.

Yani bugün hem Masumiyet hem de Kağıt Ev dizileri için büyük bir sınav var! Masumiyet dizisi de Çarşamba akşamları beklenenden daha az ilgi gören bir yapım. Fox TV dizisi için de bir final tehlikesi var ve bu yüzden de pazartesi akşamlarına alındı. Masumiyet dizisi ile Kağıt Ev, 17 Mayıs Pazartesi günü büyük bir yarış yapacak. Peki bu yarışta istenilen sonuçlar elde edilebilecek mi? İşte bu soruyu da izleyiciler soruyor. Yarın reytingler gelince her şey net bir şekilde ortaya çıkacak.

Peki Kağıt Ev dizisinin 5.yeni bölümünde neler olacak? Masumiyet ise 12.yeni bölümü ile ekranda olacak. Her iki dizinin de bölüm özetlerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Kağıt Ev dizisi 5. yeni bölümünde; görgü tanığının, Azra’nın canlı yayınında Mert’i suçlaması üzerine, Mert İnci’yle sevgili olduklarını itiraf etmek zorunda kalır. Mert’in itiraflarına Gülsüm’ün tepkisi nasıl olur? Mert Emniyetteki ifadesinde Bülent’e bilgi verirken, kendisini nasıl suçlu durumuna sokar? Issız kayalıklara bırakılan İnci’nin cesedinin bulunmasından sonra Gülsüm evine döner.

Gülsüm kızının ölümünden kimi suçlar? Programında Mert’in suçlanmasına neden olan Azra Cihan’a kendini affettirebilecek mi? Cihan, otuz yıllık karısının babasının bir katil olduğunu öğrenmişti. Bu şokla eve gelen Cihan, Aylin’le nasıl yüzleşecek? Cemre’yi kim neden kaçıracak ve kendini kaçıranları Cemre nasıl zor duruma düşürecek?

blank

Masumiyet dizisinin 12. yeni bölümünde; Bahar ve Hale, çocukları için sıra dışı bir iş birliği yapmak zorunda kalırken, Harun’un gizli iş birlikleri ise davanın seyrini değiştirecek güçtedir. Ela, annesinin elini tutup, İlker’e arkasını dönmeyi nihayet başarır ancak Hale’nin dava sürecini etkilemek için bulduğu radikal çözüm Ela, İlker ve İrem üçlüsünün duygusal dengelerini kökünden sarsar.

Ela, Hale’nin attığı adımla dengesini kaybederken, İrem; Hale ve İlker’den hayatının en ağır darbesini yer. Bahar, Harun’un etrafını saran sis perdesini ilk kez aralarken, İlker’in son hamlesi herkesin sınırlarını zorlayacaktır.