Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul’dan büyük teşekkür!

Teşkilat dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul’dan büyük teşekkür!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle pazar akşamları buluşmaya devam eden Teşkilat dizisi, her hafta çok iyi reyting oranları ile birlikte birinciliklerin de abonesi konumunda. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisini yıllar sonra yeniden başrolde buluşturan TRT1 hikayesi başarılı bir hikaye ve aksiyon dolu sahnelerle milyonları etkiliyor.

Çağlar Ertuğrul, aylar sonra İstanbul’da kameralar karşısına çıktı. Bilindiği üzere Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara’da yapılıyor. Şimdiye kadar 12 bölümü yayınlanan dizinin yakında sezon finali yapılacak.

Boğaz’da görüntülenen Ertuğrul, izleyicilerin büyük desteği için teşekkür etti. Oyuncu, “Seyircinin desteği çok hoşumuza gidiyor. Yazı da güzel kapatacağız inşallah, yaza girmeden diyeyim” diye konuştu. Teşkilat dizisinin 14. bölümü ile birlikte sezon finali yapacağı da ortaya çıktı.

Bugün 13. bölümü yayınlanacak olan Teşkilat, 6 Haziran Pazar akşamı 14. bölümü ile birlikte yaz arası verecek. 6 aydır ilk defa Boğaz turu yapacağını söyleyen Çağlar Ertuğrul, kız arkadaşı Kayla Manukyan ile birlikte kameralara yakalandı. Oyuncu yeniden çekimler için Ankara’ya da döneceğini sözlerine ekledi. Yaz arasında ise oyuncu İzmir’deki evinde takılacağını ifade etti. Röportajı aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

Teşkilat dizisini hayranları heyecan ve merakla bekleniyor. Dizinin 13. bölümünden 2.fragman da yayınlandı. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Ezgi Şenler, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Mehmet Usta, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say’ın kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümü yine aksiyon dolu olacak. Yeni bölümden yeni fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.