Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’na başlayan Alp Navruz’dan partneri Ayça Ayşin Turan itirafı!

Ada Masalı’na başlayan Alp Navruz’dan partneri Ayça Ayşin Turan itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ada Masalı isimli yeni dizi izleyicilerle yakında buluşacak. Star TV’de yayınlanacak olan dizide Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan başrolde yer alıyor. İki ünlü oyuncunun enerjilerinin tuttuğunu ve birbirlerine de çok yakıştıkları, Menajerimi Ara dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne konuk olmaları ile ortaya çıkmıştı.

İki ünlü ismin hayranları da heyecanla Ada Masalı dizisini bekliyor. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, dizinin setinden gelen fragmandaki iyi uyumları ile de dizi hayranlarını mutlu etti. Ada Masalı’nın çok farklı bir hikayesi var ve Alp Navruz da bugüne kadar yer almadığı, bambaşka bir karaktere hayat verecek.

Oyuncu, İzmir Sığacık’taki çekimler öncesinde kameralara konuştu. Oyuncu, sosyal medyada da çok konuşuluyor. Fanlarının sosyal medyada güzel şeyler yaptığını söyleyen Navruz, “Ben beklemiyordum, bu kadar erken olmasını, güzel oldu, çok hoşumuza gidiyor” diye konuştu.

Ada Masalı'na başlayan Alp Navruz'dan partneri Ayça Ayşin Turan itirafı! 7

Ayça Ayşin Turan ile ilk tanıştıklarında birbirlerini çok soğuk buldukları itirafında bulunan Alp Navruz, “Daha önce çok karşılaştık ama öyle samimiyetimiz yoktu. Beklemiyordum açıkçası. O beni çok soğuk birisi olarak tanıyordu. Ben de aynı şekilde onu ama, yan yana gelince çok şey olmadı. Enerjimiz tuttu, şu an görünen her şey çok güzel” diye konuştu.

Çekimlerin artı kalan zamanında hem spor hem de tatil yapabileceğini anlatan Alp Navruz, dizinin hikayesinin de deniz ile ilgili olmasının kendisine fırsatlar yaratacağını da sözlerine ekledi.

Oyuncu, “Güzel olacak, inanıyorum” diyerek da hayranlarına Ada Masalı konusunda pozitif bir mesaj yolladı.