Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizi bekleyen Hazal Filiz Küçükköse hakkındaki yanlış anlaşılmayı düzeltti!

Yeni dizi bekleyen Hazal Filiz Küçükköse hakkındaki yanlış anlaşılmayı düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, geçen sezon Zemheri isimli dizideki Berrak karakteri ile dikkatleri çekmişti. Oyuncunun kısa süren projeden sonra uzun süre dinlenmesi ve gelen teklifleri kabul etmemesi de dikkat çekti.

İyi projelerde ve kış sezonu işlerinde olmayı daha çok isteyen Küçükköse, yaz dizilerinden gelen teklifleri de kabul etmediğini daha önce anlatmıştı. Oyuncu, Yavuz isimli dizinin kadrosunda yer aldığı haberleri ile gündeme gelmişti. Henüz kış sezonu için bir proje anlaşması olmadığını ifade eden Hazal Filiz Küçükköse, Eylül’de başlayacak işlerle ilgili görüştüğünü anlattı.

Yeni dizi bekleyen Hazal Filiz Küçükköse hakkındaki yanlış anlaşılmayı düzeltti! 8

Oyuncu, “Eylül işleri ile konuşuyoruz. Beklemişken, güzel de bir iş olsun istiyorum. O yüzden daha iyisi olana kadar da Eylül’ü bekleyeceğim” diye konuştu.

Dönem dizilerinin çok yorucu olduğunu ve kişinin ruh halini de zorladığını anlatan Küçükköse, güzel bir iş olursa dönem işinde yer alabileceğini ama gündeminde ilk sırada bu tür yapımların olmadığını ifade etti.

Küçükköse, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Bir ara kameralarca görüntülendiği yakın arkadaşı Metin Genç ile sevgilisi sanılmasından rahatsız olan oyuncu, bir düzeltme ihtiyacı hissetti.

Yeni dizi bekleyen Hazal Filiz Küçükköse hakkındaki yanlış anlaşılmayı düzeltti! 9

Küçükköse, “Sürekli bi yanlış anlaşılma ve bu konuyla ilgili çok fazla mesaj geldiği için bana, düzelteyim arkadaşım Metin. Benim yanımda çok sık göreceksiniz. Gerçekten çok samimi dostum, arkadaşım. Bu yanlış anlaşılmayı da düzeltelim. Hem ben mağdur oluyorum hem de arkadaşım” açıklamasında bulundu.

Formunu koruma konusunda kendisini tanıdığını ve püf noktaları bildiğini anlatan oyuncu, bu şekilde yaşamaya çalıştığını ve spor da yaptığını sözlerine ekledi.