Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisiyle ilgili bomba iddia! Çağlar Ertuğrul diziden mi ayrılıyor?

Teşkilat dizisiyle ilgili bomba iddia! Çağlar Ertuğrul diziden mi ayrılıyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’de yayınlanan ve TIM’s Productions’ın yapımcılığını üstlendiği Teşkilat dizisi hiç kuşkusuz bu sezonun en iddialı yapımlarından biri. Dizi her bölümünde yaşattığı heyecanla izleyicileri ekranların başına kilitliyor.

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın üstlendiği dizi MİT ajanlarının maceralarını anlatıyor. Dizi aksiyon dolu sahneleriyle her bölümde izleyicilerin milliyetçilik duygularını kabartması başarırken reytinglerde de rekor kırıyor.

Ancak eğer iddialar doğruysa Teşkilat dizisi üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Önümüzdeki pazar akşamı yayınlanacak 13. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanan Teşkilat hakkında ortaya çıkan son söylenti doğru çıkması halinde dizinin hayranlarını çok fena üzecek.

Teşkilat dizisiyle ilgili bomba iddia! Çağlar Ertuğrul diziden mi ayrılıyor? 17

İddiaya göre dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul projeden ayrılmaya karar verdi. Gerekçesi ise yapım şirketi tarafından kendisine verilen sözlerin tutulmaması. İddiaya göre genç oyuncu bu yüzden sezon finaliyle birlikte diziden ayrılacağını açıkladı.

Çağlar Ertuğrul birkaç gün önce kız arkadaşı Kayla Manukyan’la kameralara yakalanmış ve yeniden çekimler için Ankara’ya döneceğini söylemişti. Oyuncu yaz tatilini ise İzmir’deki evinde geçireceğini açıklamıştı.

Çağlar Ertuğrul yaptığı son açıklamayla ayrılacağına dair en ufak bir ipucu dahi vermedi. Ancak iddianın doğru olup olmadığını önümüzdeki günlerde göreceğiz.