Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat ilk kez yenildi! Yargı dizisinden büyük reyting zaferi!

Teşkilat ilk kez yenildi! Yargı dizisinden büyük reyting zaferi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reyting rekabetinde artık Teşkilat için birinciliğin garanti olmadığını geçen hafta yazmıştık. Bu hafta dediğimiz çıktı ve Yargı dizisi iki kategoride TRT1’in aksiyon yapımını geride bıraktı.

Geçen sezon Teşkilat dizisi yüzünden birçok dizi final yapmak zorunda kaldı. Bu sezon da İçimizden Biri, Uzak Şehrin Masalı ve İkimizin Sırrı isimli diziler pazar rekabetinde ayakta kalamadı… Teşkilat’ın izleyicileri mıknatıs gibi çeken rüzgarını kesen ise Yargı dizisi oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin 6. bölümü çok etkili oldu ve bir anda reytinglerde patlama yaşandı. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yargı 6. bölümde Teşkilat’ı geride bırakmayı başardı.

Tüm kişiler kategorisinde Teşkilat dizisi yine birincilik elde etti. Ancak AB ve ABC1 kategorilerinde TRT1 dizisi ikinci sırayı aldı. Çünkü Yargı dizisi muhteşem bir çıkışa imzasını attı.

Yargı’da geçen hafta katil ortaya çıkmıştı. Senarist Sema Ergenekon’un ne kadar güçlü bir hikaye ortaya çıkardığı yeni bölümde bir kez daha görüldü. Dizinin hayranları da heyecanla ekran başına geçince AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikler geldi.

Yargı dizisi ilk kez birincilik koltuğuna oturdu.İki kategoride de iki haneli reytinglere yaklaşan Kanal D’nin başarılı yapımı büyük bir sürprize imza atmış oldu.

Gelecek hafta Yargı aynı performansı sergileyebilecek mi, bekleyip göreceğiz.