Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat birçok diziyi yaktı, şimdi yanma sırası TRT1’e geldi!

Teşkilat birçok diziyi yaktı, şimdi yanma sırası TRT1’e geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Teşkilat dizisinin bir anda ortaya çıkması ve muhteşem performans sergilemesi izleyicileri mıknatıs gibi TRT1 ekranına çekti… Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir yapım olması da dizinin önemini bir kat daha artırdı.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman gibi önemli isimler de dizinin başrolünde yer aldı.14 bölüm süren ilk sezonda Teşkilat nedeniyle rakip diziler büyük sıkıntılar yaşadı.

Kefaret bir süre direndi ama sonunda final yapmak durumunda kaldı. Arıza dizisi erken bitti. Menajerimi Ara’nın izleyicileri de bir anda Teşkilat’ın çekim alanında kayboldu… Yeni sezonda ise Uzak Şehrin Masalı, İkimizin Sırrı ve İçimizden Biri isimli diziler Teşkilat gelince havlu attı.

Yani Pazar rekabetinde TRT1 dizisi bir numaraydı. Ancak artık bu durum değişti. Yargı dizisi çok iyi senaryosu ve çok başarılı oyunculukları ile Teşkilat’ın önüne geçmeyi başardı.

Yargı 6. bölümünde AB ve ABC1 kategorilerinde rakibini alt ederek ilk sıraya yerleşti. Teşkilat dizisi 20. bölümü ile yine çok iyi işler yaptı ama reytinglerde Yargı’nın sıçramasına engel olamadı.

Önümüzdeki haftadan itibaren Pazar rekabeti daha da sertleşecektir. Artık Pazar akşamlarına diğer kanallar hangi diziyi koyarsa koysun bu iki yapımın gücü karşısında ciddi sorunlar yaşayacaktır.

Ancak senaryosu çok çok iyi bir dizi bu iki yapımın yanında Pazar akşamları reyting kovalayabilir.