Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat izleyicisi yakında çok üzülecek! Ayrılığa hazırlanın!

Teşkilat izleyicisi yakında çok üzülecek! Ayrılığa hazırlanın!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in bu sezon en iddialı dizilerinden biri olan Teşkilat, tüm hızıyla yayınına devam ediyor. Çok büyük bütçelerle çekilen dizi her bölümünde izleyicileri ekrana kilitlemeyi sürdürüyor.

Reytinglerde sürekli birincilikle giden dizi bu sezonun en çok ilgi gören yapımlarından biri oldu. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisini yıllar sonra yeniden başrolde buluşturan TRT1 hikayesi başarılı bir hikaye ve aksiyon dolu sahnelerle milyonları etkiliyor.

Ancak Teşkilat izleyicisi yakında dizisine bir süreliğine veda etmek zorunda kalacak. Bugüne kadar 13 bölümü yayınlanan dizi, 6 Haziran Pazar akşamı yayınlanacak 14. bölümüyle sezona veda edecek.

Bu arada dizinin sezon finaline izleyiciler çok üzüldü. Dizinin tam hızını alırken ara vermesi izleyicinin de tepkisine neden oldu. Ancak dizinin eylül ayında yine ekranlara gelecek olması Teşkilat izleyicisini bir nebze olsun rahatlattı. Dizi ayrıca sosyal medyada da Pazar günü sosyal medyanın gündemine girdi ve en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Dizinin 13. bölümünde bölümünde şunlar yaşandı?

Türkiye’ye getirilen Fadi, ‘Kale’ye yönelik planlanan saldırıyla ilgili sorguya alınır ancak soruları cevapsız bırakır. Fadi’nin yakalanmasına rağmen, Şef büyük saldırı planına devam etmesi için Ceren’e talimat verir. Karargâhta yapılan değerlendirmeler sonucunda Ceren için yolun sonuna gelindiğine karar verilir. Ceren’in Şef başta olmak üzere tüm bağlantılarıyla birlikte yakalanması için operasyon planlanır. Bu sırada büyük saldırı için ülkeye gelen teröristler kurdukları düzenekle televizyonlarda boy gösterip tehditler yağdırır.

Planlanan saldırının detaylarına ulaşmak için farklı yollar arayan Uzay, Fadi tarafından aktarılan paraların izini sürmek için Gürcan’a ihtiyaç duyar. Kale’ye yönelik büyük saldırıyı engellemek için ekip dört bir koldan mücadele verirken onları büyük sürprizler beklemektedir.