Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat reytingleriyle olay yaptı, Kefaret ve Arıza çıkışta, Menajerimi Ara ile Hercai düşüşte!

Teşkilat reytingleriyle olay yaptı, Kefaret ve Arıza çıkışta, Menajerimi Ara ile Hercai düşüşte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reytinglerde yeni bir tablo oluşmuş durumda. TRT1 ekranındaki Teşkilat dizisi ilk 4 bölümde olduğu gibi dün akşam da yayınlanan 5. bölüm ile birlikte reytinglerde yine rekor kırdı. Dizinin müthiş aksiyon sahneleri izleyicileri cezbetmeye devam ediyor.

TRT1’in tüm kategorilerde bir kez daha birincilik elde etmesini sağlayan Teşkilat’ın Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir dizi olması da aslında bu kadar çok ilgi görmesinin altında yatan en önemli neden olarak görülüyor.. Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta ve Deniz Baysal’ın başrollerinde yer aldığı dizinin, pazar denklemini tamamen değiştirdiği de artık netleşti.

Teşkilat’ın yanına yaklaşabilecek bir dizi artık yok… Kefaret orta sıralarda yoluna devam ederken kendi izleyicisini Fox TV ekranına taşımayı başardı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur üçlüsünün güçlü performansı ve etkileyici hikayesi ile Kefaret ayakta kalabilen bir yapım konumunda. Tüm kişiler kategorisinde günü 6. sırada tamamlayan dizi, AB ve ABC1’de ise 6.’lıklar elde etti.

Show TV’nin gelecek hafta final yapacak olan Arıza dizisinin 29.bölümünün reytinglerde yükseliş sergilemesi dikkat çeken bir detaydı… Dizinin tüm kişiler kategorisinde 8. olduğunu ve ortalama oranlar elde ettiğini belirtelim. AB’de günü 10. sırada tamamlayan dizi, ABC1’de ise 11. oldu.

Teşkilat dizisinin başlamasından sonra ciddi düşüşler yaşayan Hercai ile Menajerimi Ara dizileri de geçen haftaya benzer oranlar elde edebildi.

Menajerimi Ara’nün tüm kişiler kategorisinde 31. sıraya gerilemesi, AB ve ABC1’di ise düşük oranlarla devam etmesi dikkatleri çekiyor.

Hercai dizisi de AB’de 26. oldu. Totalde günü 10. sırada bitirse de dizinin yine haftalardır bir düşüş trendinde olduğu ve bundan bir türlü çıkamadığı görülüyor.

İşte 4 Nisan Pazar günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Teşkilat reytingleriyle olay yaptı, Kefaret ve Arıza çıkışta, Menajerimi Ara ile Hercai düşüşte! 7