Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin yeni ünlüsü ekibe katıldı!

Kardeşlerim dizisinin yeni ünlüsü ekibe katıldı!

tarafından ker_def

Dram dizisi Kardeşlerim, atv’nin beklediğinden de daha iyi performanslar ortaya koymaya başladı. Dizinin ilk 7 bölümü yayınlandı ve reytingler yükselmeye devam ediyor. Hatta Cumartesi akşamları tüm kişiler kategorisinde birincilik bile alma ihtimali bulunan dizi, Gönül Dağı’nın ensesine yapışmış durumda.

Hikayesiyle izleyicileri fazlasıyla etkileyen Kardeşlerim dizisine yeni bir ünlü isim daha katıldı. Çağla Şimşek, dizide izleyicilerle buluşacak. 2007 yılından bu yana dizilerde yer alan Şimşek, Küçük Gelin isimli yapımdaki Zehra karakteri ile akıllara yazılmıştı. Elif dizisinde de Reyhan olarak izlediğimiz Şimşek, en son 2019 yılında Ferhat ile Şirin Ölümsüz Aşk isimli filmde yer almıştı.

Kardeşlerim dizisinin yeni ünlü ismi ekibe katıldı! 12

atv ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’in oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Genç oyuncu Çağla Şimşek, 10 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak 8. Bölümde izleyici karşısına çıkacak.

Oyuncunun yeni rolü ve performansı merakla bekleniyor. Kardeşlerim yükselen bir dizi ve Çağla Şimşek adına da aldığı bu karar kariyerinde olumlu bir etki yapacaktır.

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, yayına girdiği ilk günden itibaren büyük beğeni ile takip edilen “Kardeşlerim”e katılan Çağla Şimşek dizide Yiğit Koçak’ın oynadığı Ömer’in partneri Ayşe’ye hayat verecek.

Güçlü isimleri ve yüreklere işleyen anlatımıyla “Kardeşlerim” Cumartesi akşamları atv’de…