Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, doğum günü pastasının mumunu üflerken kiminle beraber dilek tuttu?

Burcu Özberk, doğum günü pastasının mumunu üflerken kiminle beraber dilek tuttu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bugüne kadar Afili Aşk, Güneşin Kızları, Çocukluk, Şahane Damat ve Aslan Ailem gibi çok izlenen yapımlarda rol alan oyuncu Burcu Özberk, başarı grafiğini her rol aldığı yapımda daha da yükseltiyor.

Şu sıralar Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam’da ‘Esra’ karakteri olarak izleyici karşısına çıkan Burcu Özberk dün bir yaş daha aldı.

Ünlü oyuncu doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da kutladı. Oyuncu instagram hesabından yayınladığı fotoğraflara ‘Bir yaş daha aldım’ yazdı.

Elinde balonlar ve çiçeklerle fotoğraflarını paylaşan Burcu Özberk mutluluğunu takipçileriyle de paylaştı.

Burcu Özberk, doğum günü pastasının mumunu üflerken kiminle beraber dilek tuttu? 9

Defalarca pasta üfleyen ve bu anları takipçileriyle paylaşan Burcu Özberk’in fotoğrafları takipçilerinden binlerce beğeni ve kutlama mesajı aldı.

Burcu Özberk, doğum günü pastasının mumunu üflerken kiminle beraber dilek tuttu? 10

Doğum gününe henüz 4 gün varken kutlamaların başladığını yine sosyal medyadan ilan eden Burcu Özberk’e rol aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin setinde de doğum günü partisi düzenlendi.

Burcu Özberk, doğum günü pastasının mumunu üflerken kiminle beraber dilek tuttu? 11

Setteki kutlamada pastasının mumlarını Medyapım’ın patronu Fatih Aksoy ile beraber üfleyen Özberk’e Aksoy, dilek tutmasını hatırlattı. Ünlü yapımcı da oyuncuyla birlikte dilek tutarak mumları üfledi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Burcu Özberk (@burcuozberk)’in paylaştığı bir gönderi