Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat, Yargı, Gönül Dağı… İşte bu hafta yeni bölümü ekrana gelecek diziler!

Teşkilat, Yargı, Gönül Dağı… İşte bu hafta yeni bölümü ekrana gelecek diziler!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı tatili sebebiyle çekimlerine bir hafta ara veren diziler, bazı setlerde koronavirüsün de ortaya çıkmasıyla tatil süresini uzatmak zorunda kaldı. Dizi dünyası bir anda karman çorman oldu. İşte bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelecek diziler.

Her hafta izleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği diziler bir hafta yılbaşı tatiline girdi. Ancak bazı diziler, ekipte koronavirüsün de ortaya çıkmasıyla tatillerini uzatmak zorunda kaldı. Virüs kimi setlerde yılbaşı tatili öncesi kimilerinde de tatil sonrası ara vermeye neden oldu. Bu da dizilerin zamanlamasının karman çorman olmasına yol açtı.

Dolayısıyla bu hafta, yılbaşı tatili sona ermesine rağmen bazı diziler virüs sebebiyle sete ara verildiğinden yeni bölümüyle ekrana gelemeyecek. İşte bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelecek diziler.

Annemizi Saklarken… Star TV’nin reyting sıkıntısı çeken yeni dizisi yılbaşı tatili yapmadı ve çekimlere devam etti. Dizi bu hafta beşinci bölümüyle ekrana gelecek. Başrollerinde yer alan Kutsi ve Hande Doğandemir’e Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi çok güçlü isimlerin eşlik ettiği dizi için bu hafta, aynı akşam rakipleri Sadakatsiz ve Kanunsuz Topraklar yayınlanmayacağı için bir fırsat haftası olacak.

Gönül Dağı… TRT 1’in cumartesi akşamları haftalardır reyting birincisi olan dizisi Gönül Dağı bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelecek. Bir haftalık yılbaşı tatili sona eren dizi ekibi yine izleyicilerin karşısında olacak.

Kardeşlerim… ATV’nin cumartesi akşamları çok izlenen dizisi Kardeşlerim’de heyecan yine dorukta olacak. Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncularından Yiğit Koçak’ın ardından Onur Seyit Yaran’ın da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümü yayınlanacak mı, planlar değişecek mi gelişmeler merakla bekleniyor.

Yargı… Kanal D’nin bu sezon en iyi yeni işi olan Yargı pazar akşamları ekrana geliyor. Yılbaşından hemen önce dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz koronavirüse yakalandığından çekimlere yılbaşı tatiliyle birlikte iki hafta ara verilmek zorunda kalınmıştı. Ancak Pınar Deniz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son PCR testinin negatif çıktığı ve sete geri döndüğü müjdesini duyurdu. Kanal D’nin yayın akışında Yargı dizisinin yeni bölümünün yayınlanacağının duyurulması sevinci artırdı.

Teşkilat… Pazar akşamları Yargı ile müthiş bir reyting mücadelesi yaşayan TRT 1 dizisi Teşkilat da bir haftalık yılbaşı tatili arasından sonra yeni bölümüyle ekrana gelecek. Teşkilat yine aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.