Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ın reytingleri süper ama Kefaret dizisi şoke etti!

Teşkilat’ın reytingleri süper ama Kefaret dizisi şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reyting sonuçları merakla bekleniyor.. Teşkilat isimli TRT1 dizisinin büyük bir gücü var. Tüm kategorilerde iki haneli oranlarda reytingler almaya devam eden Teşkilat, birçok dizinin reytinginin düşmekte olduğu şu dönemde gücünü korumayı başaran yapımlardan birisi oldu.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal; Mesut Akusta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler’in başrollerinde yer aldığı Teşkilat dizisi dün akşam 12. bölümü ile yine milyonları ekran başına toplamayı başardı. İki haneli oranlarda gelen reyting birincilikleri yine TRT1 dizisinin ne kadar etkili olduğunu anlatmaya yetiyordu.

Pazar akşamının bir diğer sevilen dizisi Kefaret ise büyük bir düşüş trendi içine girdi… Son haftalarda güç kaybettiği zaten görülen dizi, 27. bölümü ile ekrandaydı… Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi var ama izleyici sayısı düşmeye devam ediyor.

28. bölümünü 30 Mayıs Pazar günü izleyeceğimiz Kefaret, tüm kategorilerde sıralama olarak 5’lik elde etti. Bu fena bir sıra değil. Ancak reytingler noktasında sıkıntı büyüdü. Ortalama oranların bile altına gelen Fox TV dizisi, ciddi bir izleyici kaybı ile karşı karşıya… Bu durum biraz da izleyicilerin genel olarak televizyondan uzaklaşmaya başlamasının da bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara da yoluna devam eden yapımlardan. Reytingler çok iyi olmasa da diziyi seven bir kitle var. Dün akşam Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı Menajerimi Ara, tüm kişilerde 23. sırada yer alabildi.AB’de 10. olan dizi, ABC1’de ise günü 19. sırada bitirdi. Bu sonuçlar gidişatın iyi olmadığını gösteriyor. Dizinin yaz boyunca da ekranda kalacağı ise daha önceden duyurulmuştu.