Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet bitiyor, İlayda Alişan da başındaki dertten kurtuluyor!

Masumiyet bitiyor, İlayda Alişan da başındaki dertten kurtuluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumiyet dizisinde Ela karakterine hayat vermekte olan İlayda Alişan, 13. bölümü ile birlikte bu akşam final yapacak olan dizi nedeniyle sosyal medyada birçok tepki aldı.Bu tepkinin kaynağı ise Ela karakterinin kendisine şiddet uygulayan İlker karakteri ile yakınlaşmasıydı. Finalde ise Ela ve İlker’in evlenecek olması izleyicileri daha da delirtecektir.

Ela karakterinde çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, sosyal medyadan gelen tepkiler karşısında hem şaşırıyor hem de kendini anlatma ihtiyacı hissediyor. Oyuncu, yaptığı açıklamada önemli detaylar aktardı. İlayda Alişan, “Ortada büyük bir şiddet, büyük bir vukuat var. Toksik bir ilişki de var. Zaten gelen tepkilerin çoğu bunlardan dolayı oluyor” diye konuştu.

Kendisinin sadece bir oyuncu olduğunu ve senaryoda ne yazıyor ise onu canlandırdığını anlatan İlayda Alişan, böylelikle sosyal medyadan kendisine yöneltilen tepkiler için de anlamlı sözler söyledi.

Oyuncu, şöyle konuştu: “Ama şu unutuluyor. Oyuncuyum ve hikayeye hizmet ediyorum. Ne yazılıyor ise onu oynuyorum. Genel olarak objektif de bakmaya çalışıyorum. İçinde olduğum işleri de eleştiririm ben, objektif olabilmek adına. Ama empati duyabiliyorum Ela ile. Çok sağlıklı bir durum içinde değil, çok fazla travmaları var. O yüzden seyircilerin tepkilerini anlıyorum. Ama biraz daha empati duyulması gerektiğine inanıyorum. 19 yaşında, çok küçük. Ama çok büyük şey geliyor başına, onun da aklı havada olabilir.”

Sokaktan aldığı tepkileri de anlatan oyuncu, gelen bu dönüşlerin karakteri ne kadar iyi yansıttığını da gösterdiğini sözlerine ekledi.