Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ın reytingleri tüm dizileri kıskandırıyor!

Teşkilat’ın reytingleri tüm dizileri kıskandırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisi Pazar akşamlarına adeta damgasını vurdu. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Mesut Akusta gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan TRT1 dizisi çok iyi gidiyor.

İlk 6 bölümü başarılarla dolu olarak geçen Teşkilat’ın hem hikayesi hem aksiyon sahneleri hem de reytingleri gayet yerinde… Dizinin oyunculuk performanslarının yanı sıra, Milli İstihbarat Teşkilatı destekli olmasının getirdiği gizemli ortam da reytinglerin yüksek gelmesinin en önemli nedenlerinden birisi konumunda.

Teşkilat dizisinde dün akşam yine büyük bir reyting bereketi yaşandı… Tüm kategorilerde günü birinci olarak tamamlayan diziye gösterilen ilgide en ufak bir düşüş yok. Hatta yükselişin devam ettiğini de görebiliyoruz.

Teşkilat, bu sezonun en iyi reyting oranlarından birisini daha alarak adeta sektördeki tüm yapımcıları ve dizi ekiplerini kıskandırıyor…

Masumlar Apartmanı ile birlikte bu sezonun en güçlü reytinglerine ulaşmayı başaran Teşkilat için her şey yolunda. Dizinin başlangıcından bugüne kadar ne heyecan düştü, ne ilgi azaldı ne de reytinglerde en ufak bir olumsuzluk yaşandı. TRT1’in ekrana en iyi başlayan dizisi olan Teşkilat, bu tempoyu sürdüreceğine yönelik işaretler de veriyor.

Dizinin 18 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 7. yeni bölümü de yine heyecan dolu olacak. İşte 7.bölümden ilk görüntüler: