Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinin bu başarısına şapka çıkartılır!

Kefaret dizisinin bu başarısına şapka çıkartılır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazar akşamları Teşkilat dizisi fırtınasına kapılan Arıza final yaptı. Düşen reytingler sonrasında zarar eden Arıza için dün akşam Show TV ekranında mutlu bir veda geçidi vardı… Dizi hayranlarının gözü yaşlı belki ama Arıza, ortalamaya yakın reytingler elde edebildiği halde final yaptı.

Hercai ve Menajerimi Ara ise reytinglerde oldukça kötü durumda ve ikisi de devam ediyor. Hercai’nin 2 bölüm sonra final yapacağı kesin. Menajerimi Ara ise yaz boyunca yayında olacak. Teşkilat’ın etkilediği ama yıkamadığı tek dizi ise Kefaret oldu…

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin yan karakterlerinde Özge Özacar ve Mine Kılıç da önemli performanslar ortaya koyuyar. Kefaret dizisinin ilgi çeken hikayesi de sıkıntılar yaşasa da izleyicileri ekrana taşımaya devam ediyor.

Kefaret dün akşam 21.bölümü ile yayındaydı. Final sahnesinde Zeynep ve Münevver kaçırıldı. 22. yeni bölüm yine heyecan dolu olacak.

Teşkilat’ın muhteşem reytingleri karşısında Kefaret rekabet edebilecek düzeyde değil. Ancak ortalamanın biraz üzerinde oranlar elde ederek, yine de ayakta kalmayı sürdürüyor.

Tüm kişiler kategorisinde günü 6. sırada bitirmeyi başaran Fox TV dizisi, ABC1’de de 5.sırayı elde etti. AB’de biraz düşen Kefaret, günü 10. olarak tamamladı.

Bu oranlar bile, rakip diziler ciddi sorunlar yaşarken Kefaret için çok iyi ve başarılı sonuçlar olarak göz dolduruyor.

Kefaret’in Teşkilat karşısında direnmeye devam ettiği de bir kez daha görüldü. İşte 18 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan Kefaret’in 22. bölüm fragmanı: