Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Güleç yeni dizi için dijitalden yana tercih yaptı!

Tolga Güleç yeni dizi için dijitalden yana tercih yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelen Tolga Güleç, birbirinden farklı rolleri canlandırmada sergilediği ustalık ile bilinen bir oyuncu. Karakter yaratma konusunda çok iyi işlere imza atan Tolga Güleç’i hayranları bugüne kadar birbirinden iddialı rollerde izledi.

2006 yılında Kırak Kanatlar isimli dizi ile setlere adım atan Tolga Güleç, Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli fenomen dizide Ahmet Taşer karakteri ile akıllara yazıldı. Oyuncu öyle etkili bir çıkış yaptı ki, birçok dizi hayranı hala bu rolü unutamıyor.

Poyraz Karayel dizisindeki Neşet Topal karakterinin yanı sıra Fazilet Hanım ve Kızları’nda ise Gökhan Egemen olarak izlediğimiz oyuncu, birbirinden etkili performanslar sergiledi.

Dizilerde farklı projelerde yer alarak tecrübesini artıran oyuncu, son dönemde ise Masumiyet isimli dizideki Teymur karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Oyuncu yeni sezon için yeni bir dizi anlaşması da gerçekleştirdi. bein Connect platformunda yayınlanmak üzere Aslı Zengin tarafından senaryosu yazılan romantik komedi dizisinde Tolga Güleç de yerini aldı.

Erkek Severse isimli dizi için anlaşma yapan Tolga Güleç’in şu ana kadar belli olan rol arkadaşları arasında; Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen yer alıyor.