Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Güleç hayranları müjde; Oyuncu yeni yılın ilk günlerinde beyaz perdede olacak!..

Tolga Güleç hayranları müjde; Oyuncu yeni yılın ilk günlerinde beyaz perdede olacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Oyuncu Tolga Güleç ekranlara en son Show TV’nin beğeniyle izlenen, yapımını BKM’nin üstlendiği dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile geldi.

Dizide, ‘Rıza Kırdar’ karakteriyle  sadece 10 bölüm rol alan oyuncu, hayranlarıyla beyaz perdede izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Tolga Güleç’in başrolünde yer aldığı Güneşi Beklerken Simitçi adlı film yeni yılın ilk günlerinde vizyona girecek.

Gazeteci-Yazar Avni Özgürel’in senaryosuyla Serkan Özarslan’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu, TFT Televizyon Film Yapım tarafından yapılan Güneşi Beklerken Simitçi’de Tolga Güleç, Gürbey İleri, Ece Gökçen, İlke Al ve Bülent Alkış rol alıyor.

Tolga Güleç hayranları müjde; Oyuncu yeni yılın ilk günlerinde beyaz perdede olacak!.. 7

RK Film Yapım’ın uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği film; 12 Eylül’ün hemen ardından masum bir simitçinin  dramatik hikayesini anlatıyor. Suçu sadece simit satmak olan bir vatandaşın hikayesi olan proje; 12 Eylül sonrası gelişen olayları konu edinirken, 80’li yılların dönemine daha önce bakılmayan bir bakış açısından bakan, toplumsal yaşamının merkezinde insan öykülerinin  etrafında gelişen bir durumun hikayesini sunuyor.

Güneşi Beklerken Simitçi, 12 Eylül’ün hemen ardından yaşanan tam bir kara mizah örneği. Suçu sadece, kendisini gözaltına alacak güvenlik güçlerinin geçtikleri yolda simit satmak olan bir vatandaşın hikayesi olan filmin çekimleri geçtiğimiz Ekim ayında tamamlandı. Film, 2023’ün ilk aylarında vizyona girecek.