Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi dünyasında yeni bir Alperen Duymaz çılgınlığı başlıyor! Partneri kim olsun?

Dizi dünyasında yeni bir Alperen Duymaz çılgınlığı başlıyor! Partneri kim olsun?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz hayranları heyecanla ve merakla yeni projeler beklerken, ilk bilgiler de basına yansımaya başladı. Tabii ki ünlü oyuncunun yaptığı yeni anlaşmanın yankıları da sosyal medyayı birkaç gündür kaplamaya başladı.

Alperen Duymaz’ın Türkiye’deki hayranlarından daha çok, yurt dışındaki takipçilerinin bu gelişmeye daha yoğun bir reaksiyon verdiğini sosyal medya ortamından görebilirsiniz. Alperen Duymaz, yeni sezonda yeni bir dizi ile hayranlarının karşısına çıkacak ve bu bir televizyon projesi olacağı için de uzun süre konuşulacak.

Erkeğe Güven Olmaz ismi ile anılmaya başlanan yeni dizinin detayları henüz net değil ama Alperen Duymaz’ın yapımcı Pastel Film ile anlaşma sağladığı net… Dizinin isminin de süreç içinde değişme olasılığı yüksek gözüküyor. Zira, dizi yapımcıları ilk bilgileri sızdırdıktan sonra sosyal medyadan gelen tepkilere göre isimleri değiştirerek yeni bir heyecan dalgası yaratmak gibi bir taktik de kullanmaya başladı.

Alperen Duymaz hayranları, Son Yaz dizisindeki Akgün karakterini bir türlü unutamıyor. Oyuncuya çok yakıştırılan serserilik hallerini de yansıtan bu karakter ile Alperen Duymaz, büyük bir kitleyi kendisine hayran bırakmıştı.

Dizi dünyasında yeni bir Alperen Duymaz çılgınlığı başlıyor! Partneri kim olsun? 7

En son Erkek Severse isimli bein Connect dizisinde izlediğimiz oyuncu, Kenan Acarsoy karakteri ile birçok kişinin hayali olan, zengin ve yakışıklı ama kadın ruhundan da anlayan birisiydi. İşte bu yönleriyle Alperen Duymaz’ın kadın hayranlarının son iki dizisindeki aykırı karakterlerden çok etkilendiği gerçeğini de görmek gerekiyor.

İster serserilik noktasında olsun, ister kadın duyarlılığı sergilesin bu tür keskin rollerin Alperen Duymaz’a çok yakıştığını düşünen hayranları, şimdi de yeni dizisindeki karakterini çok merak etmeye başladı.

Erkeğe Güven Olmaz ismi ile anılan projenin ön hazırlıkları devam ediyor ve oyuncunun partnerinin kim olacağı konusu de bir başka heyecan oldu. Son Yaz dizisinde Hafsanur Sancaktutan ile çok iyi bir ikili oluşturan Alperen Duymaz, Erkek Severse dizisinde ise Büşra Develi ile birlikte sette yer almıştı.

Tabii ki birçok dizi hayranı Zemheri dizisindeki Alperen Duymaz ile Ayça Ayşin Turan partnerliğini de unutmamış durumda.

Alperen Duymaz’ın yeni dizisiyle ilgili bilgiler gelmeye başladı ve sosyal medyada yeni bir çılgınlık da tetiklendi. Dizinin ismine yönelik eleştirilerden tutun da oyuncunun yeni kadın partnerine kadar birçok detay ile ilgili paylaşımlar yapılıyor.

Alperen Duymaz hayranları son günlerde yeni dizinin heyecanını yaşarken, eski dizilerinden çeşitli paylaşımlarla da neleri özlediklerine yönelik mesajlar veriyor.