Ana sayfa Sosyal Medya Erkek Severse dizisinden sonra Büşra Develi yeni dizisiyle herkesi şaşırtacak!

Erkek Severse dizisinden sonra Büşra Develi yeni dizisiyle herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büşra Develi, televizyon ekranında en son 2021 yılında atv’de yayınlanan Akıncı isimli fantastik dizide yer almış, ayrıca, geçen yıl da Erkek Severse isimli romantik komedi hikayesinde Alperen Duymaz ile başrolü paylaşmıştı.

2015 yılında bu yana kendisine iyi bir kariyer oluşturan oyuncu farklı projeler ve farklı rollerle izleyici karşısına çıkma kararlılığını sürdürüyor. Kasaba isimli yeni Netflix dizisinde başrolde yer alacak olan ünlü oyuncu, çok etkileyici bir kadronun parçası oldu.

Okan Yalabık, Ozan Dolunay, Özgürcan Çevik gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Kasaba dizisi, büyük bir para bulan 3 kişinin trajik öyküsü olarak izleyicileri şaşırtacak.

Ozan Dolunay ile Büşra Develi ikilisi de yeni dijital dizide partner olarak 2023 yılında büyük dikkat çekecek. Yakında çekimlerine başlanması beklenen dizinin ön hazırlıklarına devam ediliyor.

Deniz Karaoğlu ve Doğu Yaşar Akal tarafından senaryosu yazılan Kasaba isimli dizide Büşra Develi’yi Begüm isimli karakterde göreceksiniz. Dizinin 2023 yılında Netflix’te izleyicilerle buluşması bekleniyor.

2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Selin karakteri ile bir anda dikkat çeken oyuncu, Tatlı Intikam isimli dizideki Rüzgar karakteriyle de önemli bir deneyim yaşadı. Fi isimli dijital dizide Bilge olarak izlediğimiz Develi, ayrıca Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinde de bulunmuştu. Oyuncu sinema sektöründe ise; Ayla, Hadi Be Oğlum, Arada, Kara Komik Filmler Deli gibi yapımlarda rol aldı.