Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisi tekrar bölüm sonuçlarıyla Star TV’ye manevra imkanı verdi!

Ada Masalı dizisi tekrar bölüm sonuçlarıyla Star TV’ye manevra imkanı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Ada Masalı dizisi, düşmekte olan reytingleri ile dikkatleri çekiyor. Dizinin şimdiye kadar ilk 4 bölümü yayınlandı. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici atmosferi birçok kişiyi ekran başına getiriyor.

İzmir Sığacık’ta çekimleri yapılan Ada Masalı dizisinde Haziran ve Poyraz karakterlerinin sıcacık hikayesi ilk başlarda büyük bir ilgi görse de, sonrasında bazı eleştiriler geldi. Kimi hayranlar biraz abartılı sahneler olduğunu, hikayenin hızla akmadığını ve Poyraz karakterinin sert tavırlarının rahatsız edici olduğuna yönelik yorumlar yapıyor.

Dizinin bazı hayranları ise projenin çok güzel olduğu ve bir sorun bulunmadığı yönünde değerlendirmeleriyle sosyal medyada farklı bir duruş sergiliyor. Ada Masalı dizisinin reytingleri ise Baht Oyunu karşısında gerilediğine işaret etti. Kanal D’nin Baht Oyunu dizisi geçtiğimiz Salı günü tüm kategorilerde ikincilik elde ederek izleyicilerden güçlü bir destek buldu.

Birçok dizi hayranı Ada Masalı dizisinin Cumartesi gününe alınmasının daha iyi olabileceğine yönelik değerlendirmeler yapıyor. Cumartesi bir dizi olmaması nedeniyle birçok kişinin Ada Masalı için Star TV’yi takip edebileceği yorumları var.

Star TV’nin de dün Ada Masalı dizisinin 4. bölüm tekrarını yayınlaması bu anlamda bir deneme adımı olarak yorumlandı. Ada Masalı tüm kişilerde dün akşam beşinci sırada yer alarak iyi bir görüntü çizdi. Sosyal medyada da dizi bir hayli etkileşim elde etti.

Ada Masalı dün akşam twitter ortamında 80 binden fazla ileti ile günün en çok konuşulan konularından birisi oldu. Dizinin gün değişikliği kararı olumlu mu olur yoksa olumsuz mu?

Bu durum tartışılır, ancak Star TV’nin hemen böyle bir adım atması beklenmiyor. Ancak reytingler çok fazla düşer ise gün değişikliği gündeme gelebilir. Fakat şu aşamada dizinin salı akşamları yayınlarına devam edeceğini ve bir süre daha reytinglerin gözlemleneceğini söylemek yanlış olmayacaktır. Tekrar bölümün tüm kişiler kategorisinde 5. sırada yer alması ve güçlü sosyal medya etkileşimi Star TV’ye yeni bir manevra imkanı vermiş gözüküyor ama bu imkan ileride kullanılır mı, burası bilinmez.

Ada Masalı dizisinin 5. yeni bölümü 13 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Yine etkileyici sahnelerle dolu bir bölüm geldiğini fragmandan anlayabiliyoruz.