Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan’ın Evdokya’sı Gizem Karaca estetiğim yok dedi ama paylaşımına yapılan yorumlar kafa karıştırdı!

Alparslan’ın Evdokya’sı Gizem Karaca estetiğim yok dedi ama paylaşımına yapılan yorumlar kafa karıştırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, geçen sezon Fox TV’de yayınlanan Baraj dizisine ‘Bahar’ karakteriyle sonradan dahil olmuş ve performansıyla beğeni toplamıştı.

Güzel oyuncu yeni sezonda TRT ekranlarının iddialı dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’da rol alıyor. Dizide, ailesinin intikamını almak ve en büyük arzusu Konstantiniyye’ye imparatoriçe olarak dönmek olan hırslı ve gözü kara bir kadın olan ‘Evdokya’ karakterini canlandırıyor.

Güzel oyuncu, Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için  imajını da yenileyerek saçlarını sarıya boyattı. Oyuncunun kariyerindeki en önemli yapımlardan birisi olan Alparslan Büyük Selçuklu’daki performansı  da izleyici tarafından beğenildi.

Instagram’da 2.8 milyon takipçisi bulunan Gizem Karaca, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. Oyuncunun  son paylaşımının altına yapılan bazı yorumlar ise kafaları karıştırdı.

Alparslan'ın Evdokya'sı Gizem Karaca estetiğim yok dedi ama paylaşımına yapılan yorumlar kafa karıştırdı! 8

Oyuncunun paylaşımının altına pek çok takipçisi ‘Çok güzelsin’ şeklinde yorumlarda bulunurken bazı takipçileri ise, ‘Eski Gizem neredesin?’ ve ‘Önceki halin daha güzeldi valla’ yorumlarında bulundular.

Alparslan'ın Evdokya'sı Gizem Karaca estetiğim yok dedi ama paylaşımına yapılan yorumlar kafa karıştırdı! 9

Daha ince,  Hiç estetiğim yok’ şeklinde açıklama yapan Gizem Karaca’nın fotoğrafının altına yapılan bu tarz yorumlar  dikkat çekti. Oyuncunun takipçilerinin, ‘eski halin’ sözleriyle neyi kast ettiği merak konusu oldu.