Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisinden güzel haber var! Hayranlarının hasreti sona eriyor!

Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisinden güzel haber var! Hayranlarının hasreti sona eriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir ekranlardan uzak olan genç ve yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş’ı hayranları çok özledi. Onu bir an önce yeniden ekranda görmek için sabırsızlanıyorlar. Neyse ki Tolga Sarıtaş cephesinden güzel bir haber var.

Oyunculuğa ilk ciddi adımını 2011 yılında Sen de Gitme dizisiyle adım atan Tolga Sarıtaş, yaklaşık 10 yıllık süreçte kariyerinde emin adımlarla ilerledi. Sarıtaş bu süreçte Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Söz gibi dizilerde rol aldı. En büyük çıkışını ise Güneşin Kızları dizisiyle yaptı.

Yetenekli oyuncuyu ekranlarda en son Arıza dizisiyle görmüştük. Sarıtaş’ın başrolünü Ayça Ayşin Turan’la paylaştığı dizi büyük ilgi görmüş, 30. bölümünde final yapmıştı. Arıza, Sarıtaş’ın son dizisi oldu.

Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisinden güzel haber var! Hayranlarının hasreti sona eriyor! 7

Sarıtaş, Arıza’dan sonra geçtiğimiz yaz Netflix için çekilen bir filmde rol aldı. Yolun Açık olsun isimli filmde Sarıtaş başrolü deneyimli oyuncu Engin Akyürek’le paylaştı. Filmin 2022 yılında Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

Tolga Sarıtaş hayranlarının yaklaşık bir yıl süren hasreti nihayet yakında son buluyor. Yakışıklı oyuncu Ay Yapım tarafından çekilecek yeni bir dizinin başrolünde yer alacak. Dizinin senaryosu, Çukur’u yazan Gökhan Horzum’a ait.

Yeni dizisin oyuncu görüşmeleri sürüyor. Başrol kadın oyuncusu henüz belli olmadı. Hazırlıkları devam eden dizinin çekimlerinin aralık ayında başlayacağı belirtiliyor. Bu durumda yeni yılın ilk günlerinde Tolga Sarıtaş hayranları dileklerine kavuşacak gibi görünüyor.