Ana sayfa Sosyal Medya Misafir dizisinin yıldızı Hazal Kaya’nın bitmeyen bekleyişi devam ediyor…

Misafir dizisinin yıldızı Hazal Kaya’nın bitmeyen bekleyişi devam ediyor…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Hazal Kaya uzun aranın ardından ekranlara Fox TV’de yayınlanan Misafir dizisiyle dönüş yaptı.

Burak Deniz ile baş rolü paylaştığı Bizim Hikaye dizisinden sonra televizyon için dizi çekmeyen oyuncu bir ara Star TV’nin Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Ancak TV ekranlarından çok uzak kalamayan Hazal Kaya senaryosunu çok beğendiği söylediği Misafir dizisiyle ekranlara geri döndü. Oyuncuya dizide Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunayeşlik ediyor.

Hazal Kaya TV’ye ara verdiği bu süreçte boş durmadı. Netflix için Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı bir dizi ve Benden Ne Olur adlı bir de sinema filmi çekti.

Hazal Kaya hayranlarının merakla beklediği Benden Ne Olur filminin gösterim tarihi de yılan hikayesine döndü. Filmin çekimlerinin üzerinden bir sene geçti. Film gösterime girecekken pandeminin en sert günleri yaşandı ve yayını ertelendi.

En son Eylül 2021’de yayınlanacağı açıklanmıştı ancak yine ertelenmişti Son yapılan açıklamada filmin 26 Kasım’da izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlandığı belirtildi. Ancak, Med Yapım imzalı filmin gösterimi önümüzdeki yıla ertelendi. Film son yapılan açıklamaya göre, 28 Ocak tarihinde gösterime girecek.

Hazal Kaya’da instagram’dan  “Misafir yeni bölüm,Benden Ne Olur ve Pera Palas’ta Gece Yarısı’nı aynen bu şekil bekliyorum” yazdığı esprili bir paylaşım yaparak takipçilerini güldürdü.

Oyuncunun Netflix için çektiği Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli 8 bölümden oluşan dizisinin yayın tarihi de henüz açıklanmadı.

Hazal Kaya sosyal medya hesabından çekimlerin tamamlandığını duyuran bir paylaşımda bulunmuştu. Selahattin Paşalı ile baş rolde buluşan ünlü oyuncu dizide Esra karakterini canlandırdı. 1930’lu yıllarda geçen hikaye için imajını da yenileyen oyuncu, dizi için sıra dışı bir proje olduğu değerlendirmesi de yapmıştı