Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman’ın yapım firmasının Sınır dizisinde oyuncu kadrosu netleşti!

Tolgahan Sayışman’ın yapım firmasının Sınır dizisinde oyuncu kadrosu netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman aylar önce yaptığı açıklamada televizyon projelerine ara verdiğini, dijital dizilere ise teklife göre değerlendirebileceğini ama setlerden bir süre uzak duracağını söylemişti. Oyuncu setlerde şimdilik yok belki ama yapım firması ile kamera arkasına geçti.

Han Medya Yapım isimli şirketin dijital dizisi olarak öne çıkan Sınır isimli projenin hazırlıkları sürüyor. Japon bir yapımdan uyarlanan Sınır dizisi için çekimlerin Temmuz ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu da çok merak ediliyor.

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yapılacak olan çekimler için ekipler şimdilik ön hazırlıkları sürdürüyor. Gazeteci Birsen Altuntaş ise dizinin oyuncu kadrosu hakkında detaylar verdi.

2 sezon olarak izleyicilerle buluşacak olan mini dizide Levent karakterinde Burak Altay yer alacak. Selim olarak ise Erdem Şanlı’yı izleyeceğiz.

Avukat Deniz karakterinde Burcu Binici yeniden setlere dönüş yapıyor. Mert Altınışık ise Nedim öğretmen olarak kadroda yerini aldı.

Genç ve başarılı isimleriyle dikkat çeken Sınır dizisi şimdiden merak konusu oldu.