Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın minik oyuncusu bakın hangi ünlü ismin kızı çıktı?

Bir Zamanlar Çukurova’nın minik oyuncusu bakın hangi ünlü ismin kızı çıktı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bülent Polat, Gaffur gibi bir karakter ile karşılaştığı için kendisini çok şanslı olarak hissediyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki zaafları alan karakteri başarıyla canlandıran Polat, Dizi TV programının sorularını yanıtladı. Rolü adeta üzerine giydiğini ve Gaffur gibi hissederek canlandırdığını anlatan Bülent Polat, uzun soluklu diziyi kendisi için büyük bir şans olarak görüyor.

Bülent Polat, “En azından kariyerimin o noktasındayım. Bazı roller vardır, siz alıp bir yere götürürsünüz. Bazı roller vardır, rol alır sizi bir yerlere götürür. Burada her iki bileşim de gerçekleşti” ifadesini kullandı.

İlk başta rol kendisine geldiğinde ilk seçmelerde Gaffur’u canlandırınca çok heyecanlandığını anlatan Bülent Polat, şunları söyledi: “Böyle bir rolü almak, bu kadar derinlikli geliştirmek bana çok iyi geliyor. Onlar izlerken gülüyorlar, ben oynarken gülüyorum. Gaffur’u oynamak bana çok iyi geliyor. Gaffur, bütün 3,5 yılımın tam hayatımın göbeğine girdi. İyi ki de girdi, ben çok mutluyum.”

Bir Zamanlar Çukurova'nın minik oyuncusu bakın hangi ünlü ismin kızı çıktı? 1

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3.sezon bitti. Hikayeden ayrılanlar bir hayli fazlaydı.Vahide Perçin, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova, Nazan Kesal ile son olarak Murat Ünalmış da diziye veda eden isimler oldu.

Bülent Polat, 4. sezonda da yoluna devam edecek. Ekipteki herkesin uyum içinde çalıştığını anlatan Bülent Polat, “Sette oynadığım paydaşlarım ile çok eğleniyoruz. Mutfak sahnelerinde… Polen, Selin acayip eğleniyoruz. Hilal ile zaten çoğu zaman göz göze gelemiyoruz, Gaffur, Züleyha çekerken” diye konuştu.

Hilal Altınbilek de röportajında Bülent Polat ile oynamaktan keyif aldığını belirtmiş ve çekimlerde aralarında özel bir durumun oluştuğunu söylemişti. Hilal Altınbilek, “Bülent ile öyle özel bir durumumuz var. Gülüyoruz sürekli. Güzel yani, seviyorum Bülent’i oynamak da çok keyifli” dedi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın minik oyuncusu bakın hangi ünlü ismin kızı çıktı? 2

Bülent Polat’ın küçük kızı Doğa’nın dizide küçük bir rolde yer aldığını biliyor muydunuz? Polat bu konuda da duygularını röportajda aktardı.

Oyuncu, “Hayatımda ilk defa öyle bir duygu yaşadım. Duygusal olarak, oyuncuyum birçok duygu oynuyorum ama… Baba olmak, kendi çocuğunu ekranda görmek, yani hayatının merkezindeki bir projenin içinde görmek. Aynı sahnede olmak muazzam bir şey. Onu da yazdım, benim için bir mucizeydi. Paha biçilmez bir andı. Ben çok etkilendim.”