Ana sayfa Dizi Haberleri Tövbeler Olsun dizisi için reyting ikinci planda, şans diye buna denir!

Tövbeler Olsun dizisi için reyting ikinci planda, şans diye buna denir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Tövbeler Olsun, pazar rekabetinde AB grubunda iyi performans sergiliyor. Erkan Can ve Güven Kıraç ile İpek Tuzcuoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin 10 bölümü geride kaldı. Eğlenceli sahneleri ile bilinen dizinin 11. yeni bölümü ise 25 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak.

Birçok dizi farklı kanallarda reyting yarışında büyük sıkıntılar yaşarken, hatta bazıları da patır patır final yaparak ekrana veda ederken, Tövbeler Olsun’un TRT1’de olması ne büyük bir şans… Absürd komedi sevenler Pazar akşamlarının eğlencesini buldu. Dizinin kemik bir izleyici kitlesi var.

Sosyal medyada pek konuşulmasa da total ve ABC1 grubunda reytingler 2’nin altında olsa da Tövbeler Olsun için eğlence daha ön planda geliyor. Dizinin AB grubu reytinglerinin Öğretmen dizisine yaklaşması ise dikkat çeken bir başka detay oldu.

Yeni bölümde de absürd komedi ve eğlenceli sahneler izleyicileri bekliyor. Sosyal medya yorumlarında hayranlar yapımdan son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar. Tövbeler Olsun dizisi 25 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan 11.bölümden ilk görüntüleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.