Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 ekranında bir dizinin daha finalini gördük!

TRT1 ekranında bir dizinin daha finalini gördük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle 5 sezondur buluşmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisi, final yaparak ekrana veda etti. Bülent İnal, Abdülhamid rolünde o kadar başarılı oldu ki, izleyiciler akıllarından silemeyecektir. Beşinci sezonu düşük reytinglerle geçen Payitaht Abdülhamid, tarihi konularla ilgili birçok eleştiriyle de anıldı…

Dizide anlatılanlar ile gerçekler arasında ciddi farklar olduğuna yönelik birçok yorum ve analiz yapıldı. Tarihçiler dizi için ağır sözler kullanmaktan çekinmedi. Ancak sonuçta bu bir diziydi ve TRT1 ekranında 5 sezonluk macera 154. bölüm ile birlikte noktalandı.

TRT1 ekranında bir dizinin daha finalini gördük! 7

Payitaht Abdülhamid dizisinin dün akşam yayınlanan final bölümünde Sultan Abdülhamid ise ömrünün son vakitlerini Beylerbeyi Sarayı’nda sürgün hayatı yaşayarak geçirir. Ölümü ile de sevenlerini üzen Abdülhamid’in cenaze töreni ile birlikte dizide ekranlara veda etmiş oldu.

Diziyi asla unutmayacaklarını söyleyen bir grup izleyici, final bölümünde gözyaşı döktüklerini sosyal medyadan yazdı. Dizinin fanları vedaya çok üzüldüklerini ifade eden yorumlar yaptı.

Payitaht Abdülhamid dizisinin final bölümünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.