Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1, Kanal D, Fox TV ve Show TV’nin dizileri peş peşe finale yapıyor!

TRT1, Kanal D, Fox TV ve Show TV’nin dizileri peş peşe finale yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Final yapan diziler kervanına yenileri eklenmeye devam ediyor. Birbiri ardına projeler izleyicilerine veda edecek… 19 Mayıs Çarşamba günü Benim Adım Melek isimli TRT1 dizisinin vedası yaşanacak… Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik’in başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Önümüzdeki hafta ise iki final birden gerçekleşecek… Bunlardan ilki 25 Mayıs Salı akşamı Kanal D ekranında yaşanacak. 2 sezondur devam eden ve sosyal medyada final yapmaması yönünde kampanyalar yapılan Hekimoğlu dizisi veda ediyor… 51. bölümü ile birlikte izleyicilerle son kez buluşacak olan dizide Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım buluşması başarılı bir sonuç vermişti.

Final yapacak iki dizi ise son kez 27 Mayıs perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Fox TV ekranında Mucize Doktor dizisinin 65. ve final bölümünü izleyeceksiniz… Taner Ölmez’in çok yorulduğu ve devam etmek istemediği için projenin final yapacağı ortaya çıktı. Mucize Doktor hayranları yaşanan bu ani gelişmeden dolayı çok üzüldü.

Final yapacak bir başka dizi ise Show TV’nin Alev Alev isimli yapımı. Bu sezon farklı konsepti ile ekranda yerini alan ve başarılı da bir dönem geçiren Alev Alev, 28. bölümü ile birlikte 27 Mayıs Perşembe akşamı son kez izleyicileri ile buluşacak. Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü’nün başrolünde yer aldığı dizi, bir Fransız yapımından uyarlanmıştı.