Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisinin sezon final tarihi belli oldu!

Emanet dizisinin sezon final tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Kanal 7’nin hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok tutulan dizisi Emanet’in sezon final tarihi belli oldu. Hafta için her gün yayınlanan dizi yakında birinci sezona veda ederek tatile girecek. Yeni sezon eylül ayında başlayacak.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisini başrolde buluşturan dizide Seher ve Yaman’ın sıkıntılarla dolu aşk hikayesi izleyicilerin dikkatini çekti. Sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesini etkileyen Emanet dizisi için çok olumlu yorumlar yapıldı.

Emanet dizisinin sezon final tarihi belli oldu! 8

Geçen ay reytinglerde büyük bir sıçrama yaşayan dizi özellikle total kategorisinde ilk 10 program arasına girmeye çok yaklaşmıştı. Ancak daha sonra reytinglerinde düşüş dikkatleri çekmişti.

Her ne kadar son reytinglerde düşüş yaşasa da Kanal 7’de eylül ayından bu yana yayınlanmaya devam eden Emanet dizisi sessiz ve derinden ilerleyişini sürdürüyor. Hafta içi yayınlanan dizinin kısa sürede çok ciddi bir fan kitlesi oluştu.

Emanet dizisinin sezon final tarihi belli oldu! 9

Ancak dizinin sezon finali yaklaşıyor. Hafta finali 185. bölüm ile 21 Mayıs cuma günü yapılacak olan Emanet dizisi önümüzdeki hafta yayınlanacak 190. bölümüyle sezon finali yapacak. Ardından dizi uzun bir yaz tatiline girecek.

Emanet dizisinin yeni sezonu eylül ayında ekranlara gelmeye başlayacak.