Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’de final kararı verilen dizinin günü değiştirildi!

TRT1’de final kararı verilen dizinin günü değiştirildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle yaz aylarından bu yana buluşmakta olan absürt komedi dizisi Tövbeler Olsun, gün değişikliği yaşadı. 7 Mart Pazar akşamı kanal yeni dizisi Teşkilat’ı yayına alacak. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin başrolde olduğu dizi çok etkileyici bir hikaye.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın desteği ile hazırlanan Teşkilat dizisi, hem bir dizi hem de Türkiye’nin istihbarat gücünün sırlarını veren bir yapım olarak büyük ilgi çekecek gibi duruyor. TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Tövbeler Olsun dizisi için ise yeni bir formül bulundu.

TRT1’de Tövbeler Olsun gün değişikliği yaşadı. 4 Mart Perşembe akşamı 28. bölümü yayınlanacak olan dizinin, 32.bölüm itibari ile final yapmasına karar verilmişti. Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 28.bölüm fragmanı paylaşıldı.

4 Mart Perşembe akşamı dizinin yeni bölümünü TRT1 ekranında izleyebileceksiniz. Bu bölümde Nazmiye rolü bitecek olan Seda Türkmen de ekipten ayrılacak.