Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’de Teşkilat dizisine verilecek ara netleşti!

TRT1’de Teşkilat dizisine verilecek ara netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Teşkilat, her pazar akşamı heyecanlı sahneleri ile izleyenleri mest ediyor. Geçen sezon yayınlanmaya başlanan dizi büyük beğeni topladı ve yolunda emin adımlarla devam ediyor.

Özellikle ikinci sezonda çok daha iyi çekim kalitesi ve daha iyi kurgulanmış aksiyon sahneleri ile Teşkilat çok daha dikkat çeken bir dizi olmayı başardı. Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisi de başrolün hakkını veren performanslar ortaya koyuyor.

Teşkilat dizisi hem aksiyon dolu hikayesi hem de bugüne kadar ekranda pek de görülmeyen perde arkası mesajları ile göz dolduruyor. Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir dizi olması da Teşkilat’ı bir propaganda malzemesi haline getiriyor.

Dizi hayranları bu durumdan memnun ve isimsiz kahramanların hikayesi olarak bu yapımı dikkatle takip ediyor. Mesut Akusta, Nihat Altınkaya, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Gürkan Uygun gibi önemli oyuncular da dizinin kadrosunda yine başarılı performansları ile göz dolduruyor.

Yılbaşı nedeniyle Teşkilat dizisi 2 Ocak Pazar akşamı ekranda olmayacak. Ancak TRT1’in yayınladığı 29. bölüm fragmanında dizinin 9 Ocak Pazar günü izleyici ile buluşacağı belirtiliyor.