Ana sayfa Dizi Haberleri Maske Kimsin Sen programı tutarsa, Fox TV’nin dizi politikası da değişir!

Maske Kimsin Sen programı tutarsa, Fox TV’nin dizi politikası da değişir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, bu sezon özellikle hafta sonlarında etkili olabilmek için birçok diziyi gündeme getirdi. Uzak Şehrin Masalı, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün isimli yapımlar pazar günleri yayınlandı.

Son Yaz, El Kızı isimli diziler ise Cumartesi akşamları yayınlandı. El Kızı için de final kararı alınması ile birlikte, Fox TV’nin sezon başından bu yana toplam 6 dizisi için final gerçeği ortaya çıkıyor. Hafta için yayınlanan ve tutmayan sadece Misafir dizisi var.. Bunun dışındaki tüm diğer yapımlar hafta sonları izleyicileri ekrana çekmek için planlanmıştı.

Fox TV; Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar, Mahkum ve Aşk Mantık İntikam dizileri ile hafta için belirli bir standardı oluşturdu. Yani bu dizilerden birisi çok düşüş yaşar ise yeni bir yapımlar da zaten hazırlanıyor.

Ancak kanalın dizilere verdiği önemi azaltma ihtimali de bulunuyor. Bu fırsatı vermesi beklenen program dizi oyuncularının da yer aldığı Maske Kimsin Sen isimli yeni yarışma programı.

Tansel Öngel, yani Masumlar Apartmanı dizisinin Naci’si programın sunucusu oldu.

Maske Kimsin Sen programı tutarsa, Fox TV'nin dizi politikası da değişir! 8

Eda Ece, yani Yasak Elma’nın Yıldız’ı dizinin jüri ekibinde bulunuyor.

Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen de yine jüri arasında.

Komedyen ve dizi oyuncusu Doğu Demirkol’un da yine jüri içinde olması önemli bir gelişme…

Ayrıca hem dizileri hem sinema filmleri hem de tiyatro oyunları ile haklı bir şöhrete sahip olan Alican Yücesoy da yine dört jüri üyesinden birisi…

Maske Kimsin Sen programı tutarsa, Fox TV'nin dizi politikası da değişir! 9

Programa konuk olarak katılacak kişiler de maskeleriyle dikkat çekecek ve bunların hepsi de ünlü isimler olacak.

Şayet Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı tutar ise Fox TV’nin hafta sonlarını bu yapım ile geçirme ihtimali var.

Bunun ilk denemesi 1 ve 2 Ocak tarihlerinde yapılacak. Cumartesi ve Pazar günü ekrana gelecek olan Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı tutarsa, sonraki haftalarda da kanalın yayın planının değişmesine neden olabilir.

Fox TV için dizilerden elde edemediği reytingi yarışma programında almak demek, bir strateji değişikliğinin de beraberinde gelmesi anlamını taşıyacaktır.