Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’den Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı ile ilgili son karar!

TRT1’den Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı ile ilgili son karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan ve kış sezonuna damga vuran iki önemli yapım ile ilgili yeni bir karar alındı. Cumartesi akşamları izleyicilere keyifli anlar yaşatan Gönül Dağı dizisi ile Salı akşamları milyonları ekranda toplayan Masumlar Apartmanı, yaz sezonunda yine izleyici karşısında olacak.

TRT1 aldığı yeni karar ile yaz ayları boyunca bu iki başarılı dizisinin tekrar bölümlerini yayınlama kararı aldı. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı Gönül Dağı dizisi 30. bölüm itibari ile sezon finali yapmıştı.

Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi ise, 37. bölümüyle birlikte hayranlarına veda etti. 3 haftadır dizilerden mahrum kalan izleyiciler, Eylül ayına kadar yeni bölümleri izleyemeyecek.

Ancak TRT1 ekranında hafta içi her gün saat 12.20’de Gönül Dağı dizisinin tekrarlarını bulabilirsiniz. Ayrıca, yine hafta içi her gün 15.25’te de Masumlar Apartmanı dizisi tekrar bölümleri ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Bu karar dizi hayranlarını memnun etti. Yaz ekranında bu iki önemli yapımı tekrar izlemek isteyenler bir hayli fazlaydı ve TRT1’de beklentileri karşılamış oldu.