Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde ilk deneyimini yaşadı, Aşk Taktikleri filmine seçildi!

Son Yaz dizisinde ilk deneyimini yaşadı, Aşk Taktikleri filmine seçildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Son Yaz, 21 bölümlük performansı ile ilk sezonunu başarıyla tamamladı. Hayranlarının ikinci sezonu heyecanla beklediği dizide Naz Yaman karakterini Yasemin Yazıcı canlandırdı.

Genç oyuncu için bu dizi ilk deneyimiydi… Setlere adım attığı projenin iyi bir hikaye ve oyunculardan kurulu olması, Yazıcı adına önemli bir şans oldu. Naz karakterinde kendisini gösteren ve kısa sürede dikkat çeken Yasemin Yazıcı, hayran kitlesi elde etmeye de başladı.

Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir ikilisini başrolde buluşturan Aşk Taktikleri isimli sinema filminde Yasemin Yazıcı da rol alıyor. Oyuncu adına daha yeni başladığı piyasada güçlü projeler ve etkili isimlerle bir arada olmak önemli bir deneyim de sağlıyor.

Son Yaz dizisinde ilk deneyimini yaşadı, Aşk Taktikleri filmine seçildi! 8

Yasemin Yazıcı hakkında merak edilen birçok detay var. Öncelikle 23 yaşında ve İstanbul’da doğdu ve bu şehirde büyüdü. Sosyal medyada ismi çok konuşulmaya başlayan Yasemin Yazıcı, küçük yaşlardan itibaren sanatla ilgilendi. Sosyal antropoloji okumak için Londra’ya giden Yazıcı, Son Yaz dizisinin ilk projesi olması nedeniyle çok heyecanlı.

Küçük yaşlarda tiyatroya giden ve sahnelere alışkın olan Yazıcı, pozitif bakış açısına sahip birisi olarak kendisini tanımlıyor.

İlk röportajında meraklı birisi olduğunu, duygusal ve cana yakın bir kişiliğinin bulunduğunu ifade eden Yasemin Yazıcı, küçük yaşlardan itibaren tiyatro ve sinemaya gönül verdi.

Son Yaz dizisinde ilk deneyimini yaşadı, Aşk Taktikleri filmine seçildi! 9

Evde bulduğu kıyafetler, makyaj ve aksesuarları ile kostümler yarattığını ifade eden Yasemin Yazıcı, ekranda gördüğü oyuncuları da taklit ettiğini söyledi.

Son Yaz gibi etkili bir projede yer almak genç oyuncu adına büyük kazanım oldu. Oyuncu şimdi ise, Aşk Taktikleri filminde canlandırdığı Meltem karakteri ile kariyerinde büyük bir adım daha attı.