Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Barbaroslar dizisi için yeni bir karar alındı!

TRT1’in Barbaroslar dizisi için yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi çok iddialı bir hazırlık dönemi yaşadı. Dizinin ekibi 1 yıla yayılan bir süreçte önemli bir ön hazırlık dönemi yaşadı. Dizinin yüksek bütçesi ve Barbaros Hayrettin Paşa’nın hikayesine odaklanması da sezonun en iddialı yapımı olmasını beraberinde getirdi.

Ancak Barbaroslar dizisinin yayınlanmasından sonra yüksek ilgi bir anda azaldı. Dizinin reytinglerinin de düşüş yaşamasının altında beklentilerin altında kalan bir hikaye kurgusu olması vardı.

Barbaroslar dizisinde yaşanan sıkıntılar sonrasında ilk olarak yönetmen değiştirildi. Ardından görüntü yönetmeni de değişti. Dizinin hikayesine yönelik de önemli yenilikler yapıldı.

Bu yeniliklerden birisi de yeni bir kadın karakterinin hikayesi katılması kararının alınması oldu. Bu kadın karakteri merakla bekleniyordu. Meryem isimli karakteri canlandıracak kişinin Cemre Gümeli olduğunu gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

TRT1'in Barbaroslar dizisi için yeni bir karar alındı! 7

Meryem karakterinin gelişi ile birlikte Hızır karakterinin de farklı bir yöne doğru ilerlemesi amaçlanıyor. Dizide aşk ve romantizm konusu eksiklik olmuştu. Şimdi Meryem karakteri ile bu durumun düzeltilmesi amaçlanıyor olabilir.

Meryem ile Hızır arasında yaşanacak bir aşk hikayeye olan ilgiyi daha canlandırabilir. Ulaş Tuna Astepe ile Cemre Gümeli ikilisinin uyumu da merakla bekleniyor.