Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barbaroslar dizisinin Meryem’i nasıl bir karakter? Cemre Gümeli kimdir?

Barbaroslar dizisinin Meryem’i nasıl bir karakter? Cemre Gümeli kimdir?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli diziye yeni bir karakter katılacak. Meryem isimli karakter Hızır’ın hikayesine etki edecek bir karakter olarak öne çıkacak. Cemre Gümeli’nin Meryem karakterini canlandıracağını da belirtelim ve karakterin detaylarına geçelim.

Perşembe akşamları yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Meryem karakteri ile birlikte Hızır’ın hikayesinde yeni bir dönem başlayacak. Meryem sert bir kadın. Savaşçı hatta yırtıcı olarak da ifade edilebilecek birisi. Astronomi, şifacılık, işaret çözebilme gibi yetenekleri bulunan Meryem, farklı ilimlere olan ilgisiyle de dizi hayranlarını şaşırtacak birisi olacak.

İtalyan bir ailesinin kızı olmasına rağmen, esir tüccarları tarafından satılan bir karakter Meryem. Ailesi daha o küçükken öldürülen Meryem’in bir de ağabeyi vardır ama yıllardır ondan haberi yoktur.

Esir pazarında satıldıktan sonra yıllarca Müslümanlar arasında yaşayarak onlardan birisine dönüşen Meryem’in gerçek adı Maria’dır.

Abisini tanımamak onun için büyük bir yara olurken, aynı zamanda da onu bulmak en önemli hedefidir.

Aşk konusundan hiç anlamayan Meryem ile Hızır’ın tanışması onları birlikte hareket etmeye itecek. İkilinin zamanla birbirlerini sevmeleri ve aşk yaşamaları bekleniyor.

Cemre Gümeli kimdir?

Barbaroslar dizisinin Meryem'i nasıl bir karakter? Cemre Gümeli kimdir? 7

24 Eylül 1993’te İstanbul’da doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Şişli Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı.

Tiyatroya ilgisi lise yıllarında başladı ve üniversite yılları boyunca da devam etti. Bu sürede çeşitli tiyatro ekiplerinde ve kısa filmlerde yer almasının yanında Müzikal Tiyatro ve Clown eğitimleri de aldı.

2014 yılında New York’a gitti ve bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye’ye döndükten sonra ekran macerası başladı ve sırayla Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma’da rol aldı.

2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterinde rol aldı.

Tatlı İntikam, Servet, Elimi Bırakma ve Bay Yanlış isimli dizilerde rol alan Cemre Gümeli, genç ve başarılı bir oyuncu olarak kendini kanıtladı.