Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’in çok iddialı dizisine korona belası bulaştı!

TRT1’in çok iddialı dizisine korona belası bulaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon güçlü dizileri ile dikkatleri çeken TRT1’in yapımları korona sorunları yaşamaya devam ediyor. Pandemi döneminde yoğun çekim programları sürerken ve ekran başında da izleyiciler yeni bölümleri beklerken, dizi ekipleri zorlu şartlarda çalışıyor.

TRT1’in dizilerinde üst üste yaşanan koronavirüs sıkıntıları da dikkatlerden kaçmıyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile Gönül Dağı bu konuda en şanssız yapımlar arasında bulunuyor. Üst üste koronavirüs vakalarının çıktığı ve çekimlerin de ertelenmek durumunda kaldığı TRT1 dizilerinden birisi daha aynı sorunla yüzleşti.

Son dönemin en iddialı çıkışını yapan Teşkilat isimli TRT1 dizisinde de koronavirüs sıkıntısı yaşandığı ortaya çıktı. Pazar akşamları tüm kategorilerde birincilikler elde eden, müthiş reytingleri ile parmak ısırtan Teşkilat dizisinin setinde yapılan testler sonrası Hulki karakterini canlandıran Nihat Altınkaya’nın testleri pozitif çıktı.

TRT1'in çok iddialı dizisine korona belası bulaştı! 7

Dizi setinde koronavirüs paniği yaşandığını TV100’den Birsen Altuntaş duyurdu. Çekimleri Ankara’da yapılmata olan dizi, Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir yapım olması nedeniyle de öne çıkıyor…

Nihat Altınkaya’nın testlerinin pozitif çıkması sonrasında karantinaya alındığı, sette ke bir günlük duraksama yaşandığı ortaya çıktı.

Set ekibine bu olayın ardından yeniden testler yapıldı ve önlemler de en üst düzeye çıkartıldı. Teşkilat dizisinde çekimler sürüyor ve dizinin ara vermesi beklenmiyor.