Ana sayfa Sosyal Medya Ayrılıklarla sarsılan Çukur dizisi finale giderken bile müthiş işler yapıyor!

Ayrılıklarla sarsılan Çukur dizisi finale giderken bile müthiş işler yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde bir oyuncuya daha veda ettik! Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Çukur dizisinin başarılı performansı dün akşam reytinglere de yansıdı. 125. bölümü yayınlanan dizi finale giderken bile tüm kategorilerde birincilikler elde ederek gücünü gösterdi. Uyanış Büyük Selçuklu’nun yeni bölümünün olmaması bu başarıda önemli bir faktördü.

Çukur dizisinde üst üste ayrılıklar da yaşanmaya devam ediyor. Dizide ayrılan ayrılana… Mayıs sonuna kadar bazı oyuncuların daha diziye veda etmesi bekleniyor. Dün akşam da ayrılanlar arasına Genco Özak katıldı.. Son yılların dikkat çeken performanslarını sergileyen Genco Özak’ın canlandırdığı Kulkan Erdenet karakteri ölerek diziden ayrılmış oldu.

Çukur dizi ekibi de sosyal medya üzerinden bir veda mesajı yayınladı. Mesajda şöyle yazıldı: “Yanlış insanlara bulaştın, yanlış kişilerle iş birliği yaptın. Diğer tarafta tüm Erdenetler’e selam söyle. Elveda Kulkan. Teşekkürler Genco Özak.”

Ayrılıklarla sarsılan Çukur dizisi finale giderken bile müthiş işler yapıyor! 7

Çukur dizisine veda eden isimler üst üste gelmiş oldu. Önceki hafta Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka’nın ayrıldığı diziden geçtiğimiz hafta da Karaca’yı canlandıran Ece Yaşar ayrılmıştı.

Yaprak dökümünün devam ettiği Çukur dizisinde Kulkan karakterinden sonra şimdi sıra kime geldiği merak ediliyor. Güçlü hikayesi ile göz dolduran dizi, sosyal medyada da binlerce mesajın paylaşıldığı geniş bir etkileşim yakaladı. Finale giden bir dizinin bu kadar önemli başarılar yakalaması da dikkat çeken bir detay oldu.